Eski Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika
Yerel

Eski Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Biz milletimizi aldatmayacağız ama kimsenin de bizi aldatmasına rıza göstermeyeceğiz" dedi.

24.04.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Biz milletimizi aldatmayacağız ama kimsenin de bizi aldatmasına rıza göstermeyeceğiz" dedi.

Boğazlıyan ilçesinde esnafı ziyaret eden Bozdağ, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla karanfil dağıttı.

Bozdağ, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarıyla Yozgat'ın ve tüm Türkiye'nin hizmetlerle tanıştığını söyledi.

Boğazlıyan'da son bir yıl içerisinde güzel çalışmalar olduğunu ve bu yaz sezonu ile birlikte daha güzel çalışmalara imza atılacağını ifade eden Bozdağ, "Biz Boğazlıyan'a yaptıklarımızı saymayacağız, eğitimden sağlığa, ulaşımdan adalete kadar her alanına büyük emekler verdik. Uzunlu Barajı için daha kalıcı bir çözüm üreterek, su sızmasını önledik. İnşallah bu yaz tarımsal sulama döneminde çiftçimiz buradan faydalanacak. Yine Boğazlıyan'ın en büyük sorunu içme suyu sorununu çözdük. Sağ olsun Belediye Başkanımız Hamdi Erdal, güzel çalışmalar yapıyor" dedi

Eski sanayi sitesini yıktıklarını belirten Bozdağ, "(Yıkamaz) diyenler oldu, yıkıldı. Kötü ve çirkin görüntüyü ortadan kaldırdık. Şimdi de yapamaz diyecekler. TOKİ ile birlikte inşaat çalışmasına başlanınca burada güzel bir eseri Boğazlıyan halkımıza kazandıracağız. Hastane çalışmaları da hızlı bir şekilde sürüyor. İnşallah bunu da Boğazlıyan halkına kazandıracağız. Oğulcuk Barajı çalışmaları da devam ediyor. Boğazlıyan'da önemli değişiklikler olacak" diye konuştu.

Bozdağ, haziran ayında yapılacak olan seçimlerin barış ve huzur içinde geçmesini dileyerek, "Biz milletimizi aldatmayacağız ama kimsenin de bizi aldatmasına rıza göstermeyeceğiz. Doğru bildiklerimizi, doğru üslupla milletimize ulaştırmaya anlatmaya çalışacağız. Boğazlıyan halkının 30 Mart'ta, 10 Ağustos'ta AK Parti'ye verdiği desteği inşallah 7 Haziran seçimlerinde de vereceğine inancım tamdır" şeklinde konuştu.

Bozdağ, daha sonra Boğazlıyan Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hamdi Erdal'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement