Eski Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta Açıklaması

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bütçeden en büyük desteği eğitime verdiklerini belirterek, "Türkiye'nin istikrarından, iyi yönetiminden rahatsız olanlar, 'AK Parti, dört yıl daha yola devam ederse 2019 yılında yapılacak seçimlerde bu millet bunları yeniden seçer' düşüncesiyle yol kesme gayreti içerisindedir" dedi.

07.05.2015 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bütçeden en büyük desteği eğitime verdiklerini belirterek, " Türkiye'nin istikrarından, iyi yönetiminden rahatsız olanlar, ' AK Parti, dört yıl daha yola devam ederse 2019 yılında yapılacak seçimlerde bu millet bunları yeniden seçer' düşüncesiyle yol kesme gayreti içerisindedir" dedi.

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde Kazım Karabekir Fen Lisesi tarafından hazırlanan TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışına katılan Bozdağ, Türkiye'nin dört bir yanını üniversitelerle donattıklarını bildirdi. Bozdağ, iyi okullarda, iyi öğretmenlerin elinde ve iyi imkanlarla eğitim yapıldığını söyledi.

Bozdağ, Yozgat ve Türkiye'nin bu anlamda büyük değişiklikler yaşadığını savunarak, "Daha da yaşayacaktır. Çünkü eğitimi güçlendirdikçe ekonomimiz de güçlenecek, milletimiz, sağlığımız, adaletimiz ve her şeyimiz daha güçlenecektir. Çünkü bütün hizmetleri veren insanları, bu kurumlar, bu okullar yetiştiriyor. Eğitim yoluyla onlar şekillenip milletimizin emrine giriyorlar. O yüzden eğitime ne kadar destek yapsak yeterli değil" diye konuştu.

Daha sonra stantları gezen Bozdağ, öğrencilerden projeleri hakkında bilgiler aldı.

Seçim irtibat bürosunu açtı

Akdağmadeni'ndeki programın ardından Sorgun ilçesine geçen Bozdağ, partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Bozdağ, burada yaptığı konuşmada da muhalefet partilerinin bir çok vaatlerle vatandaşları kandırmaya çalıştığını savundu.

Haziranda yapılacak genel seçimlerin Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Bekir Bozdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Hizmet ve güvenle bu dört yıl içinde Türkiye çok şey kazanacaktır. Bundan yana benim hiç mi hiç şüphem yok. Onun için herkes bir araya gelmiş. Türkiye'nin istikrarından, iyi yönetiminden rahatsız olanlar, 'AK Parti, dört yıl daha yola devam ederse 2019 yılında yapılacak seçimlerde bu millet bunları yeniden seçer' düşüncesiyle yol kesme gayreti içerisindedir. Bu çabanın içerisindedir. Bu seçimlerin bir çok özelliği vardır. Bunlardan bir tanesi siyasi partilerin seçim beyannameleridir. Siyasi partiler bu beyannamelerde bir çok vaatlerde bulunmuşlar, palavra sınırlarını aşmışlardır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement