Eski Bakan Bayraktar Trabzon'da - Son Dakika
Güncel

Eski Bakan Bayraktar Trabzon'da

Eski Bakan Bayraktar Trabzon\'da

Trabzon'a dün akşam saatlerinde gelen Çevre ve Şehircilik eski Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, bu sabah AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından bir otelde organize edilen kahvaltıya katıldı.

16.03.2014 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'a dün akşam saatlerinde gelen Çevre ve Şehircilik eski Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, bu sabah AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından bir otelde organize edilen kahvaltıya katıldı. Bayraktar, kahvaltının ardından Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun düzenlediği proje lansman toplantısına geldi. Toplantıda 10 dakika kadar kalan Bayraktar daha sonra özel bir araçla otelden ayrılarak Sürmene eski Belediye Başkanlarından Mustafa Azizoğlu'nun cenaze namazına katıldı. Sürmene Eski Cami'de ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazında Bayraktar'ın yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl de yer aldı.

Eski Bakan Bayraktar kendisini takip eden gazetecilerin röportaj teklifini kabul etmedi. Bayraktar'ın 30 Mart yerel seçimlerine kadar Trabzon'da kalacağı ve partisinin kampanya çalışmalarına katılacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Bakan Bayraktar Trabzon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement