Eski Bakan İdris Naim Şahin'in Adı Memleketindeki Otogardan Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Eski Bakan İdris Naim Şahin'in Adı Memleketindeki Otogardan Kaldırıldı

Eski Bakan İdris Naim Şahin\'in Adı Memleketindeki Otogardan Kaldırıldı

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in otagara verilen adı, Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırıldı.

09.04.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in otagara verilen adı, Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırıldı.

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin 17 Aralık operasyonu sonrasında partisine tepki göstererek Ak Parti'den istifa etti. Halen Ordu bağımsız milletvekili olan İdris Naim Şahin'in adı, doğum yeri olan Ordu'nun Ünye İlçesi'nde belediyesi tarafından yeni yapılan otogara ve binicilik tesislerine verilmesi kararlaştırıldı.

Ak Parti'den Ünye İlçesi'nde tekrar Belediye Başkan adayı gösterilmeyen Ahmet Arpacıoğlu başkanlığında 4 Mart'ta son kez toplanan Ünye Belediye Meclisi'nde, 25 meclis üyesinin oy birliği ile İdris Naim Şahin'in adı Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri ile Ünye Belediyesi Otobüs Terminali'ne verildi. Geçen ay karardan sonra otobüs terminaline 'Ünye Belediyesi İdris Naim Şahin Otobüs Terminali' yazısı asıldı. 3 gün önce ise terminalde 'İdris Naim Şahin' adı çıkarılarak 'Otobüs Terminali' yazısı kaldı. ESKİ BAŞKAN ARPACIOĞLU İSMİN KALDIRILMASI ETİK OLMADI Eski Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İdris Naim Şahin'in adını otogar ve binicilik tesislerine Belediye Meclis kararıyla verdiklerini, ismin kaldırılmasının da etik olmadığını belirtti. Arpacıoğlu, İdris beyin Ünye'de ve Ordu'da emeği büyük. Birçok yatırım altında imzası vardır. 6 ay önce bu konu konuşulmuştu. Otogar bitmediği için ismini vermemiştik, otogarın bitmesini bekledik. Son meclis toplantımızda bir arkadaşımız yeni yaptığımız otogara isminin verilmesini gündeme getirdi. Oybirliği ile meclisimiz İdris beyin isminin otogara ve binicilik tesislerine verilmesi için karar aldı. Bu Ünyelinin genel bir talebiydi. Şimdi kararı kimin kaldırdığını bilmiyorum, ancak kaldırılması çok etik değil dedi. YENİ BAŞKAN ÇAMYAR KARARI BİZ ALMADIK Ak Partili Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise Ordu'nun Büyükşehir olması nedeniyle 30 Mart itibariyle Ünye Otogarı'nın Büyükşehir Belediyesi bünyesine geçtiğini, ismin kaldırılmasına ilişkin kararın Büyükşehir Belediyesi'nin tasarrufunda bulunduğuna dikkat çekti. Çamyar, Ünye Belediyesi olarak daha önce meclis kararı alınmıştı. İdris beyin ismi bizden önce otogar ve binicilik tesislerine verilmiş. Otogara verilen isimle ilgili biz bir şey yapamıyoruz, o Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesinde diye konuştu.

30 Mart seçimlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na AK Partili Enver Yılmaz seçilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Bakan İdris Naim Şahin'in Adı Memleketindeki Otogardan Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement