Eski Bakan Özarslan'ın Hedefi Yeniden Tbmm - Son Dakika
Yerel

Eski Bakan Özarslan'ın Hedefi Yeniden Tbmm

Eski Bakan Özarslan\'ın Hedefi Yeniden Tbmm

AK Parti’den Amasya milletvekili aday adayı olan eski Devlet Bakanı İsmet Özarslan, bakanlığı döneminde Amasya’ya kazandırdığı hizmetleri işlerini takip etmesi sayesinde gerçekleştiğini belirtti.

25.02.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Amasya milletvekili aday adayı olan eski Devlet Bakanı İsmet Özarslan, bakanlığı döneminde Amasya'ya kazandırdığı hizmetleri işlerini takip etmesi sayesinde gerçekleştiğini belirtti.

2 dönem milletvekilliği ve bir dönemde Amasya Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunduğunu, o süreçte de 6 barajın yapılmasını, hastaneler inşa edilmesini, spor tesislerinin kazandırılmasını sağladığını ayrıca Amasya - Havza arası raybüs seferleri ile şehre doğalgazın gelmesinin de kendi belediye başkanlığı döneminde hayata geçtiğine değinen İsmet Özarslan, "Bakanlığım zamanında 10 bin tane tesisi ülkeye kazandırdık. 3 ay içerisinde İstanbul'daki 3 stadyuma 90 bin tane beyaz koltuk koyduk. Herkes betonda oturuyordu. 'Gençler bunu kırar, yakarlar' dediler. 'Kırarlarsa yenisini koyarız' dedik" diye konuştu.

AK Parti iktidarının güçlü bir iktidar olduğunu, parasal gücün eski dönemlerden çok iyi koşullarda bulunduğunu vurgulayan Özarslan, "Bir hizmet yapmadan bürokrasiyle görüşürdüm. 1983'te milletvekili olduğumda 4 sene içerisinde 6 tane barajı gerçekleştirdik Amasya için. Takip edeceksin. Kapıdan kovsalar, pencereden gireceksin. Biz öyle yaptık bu işleri. Ben sabahın 8'inde memur gelmeden DPT'ye giden adamdım. Bu işler böyle yapılıyor" şeklinde konuştu.

Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu, yeniden TBMM'de Amasya'yı temsil etmeye talip olduğunu vurgulayan ve partililerden destek isteyen eski bakan Özaslan, hızlı tren projesinin takibine önem verdiğini ayrıca çevre yolu inşaatının kısa zamanda devreye girmesi gerektiğini dile getirdi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Bakan Özarslan'ın Hedefi Yeniden Tbmm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement