Eski Başkan ve Meclis Üyelerinden Doğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eski Başkan ve Meclis Üyelerinden Doğan'a Ziyaret

Eski Başkan ve Meclis Üyelerinden Doğan\'a Ziyaret

Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ile belediye meclis üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ettiler.

16.05.2015 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ile belediye meclis üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ettiler.

Başkan Doğan'ın makamında gerçekleşen ve oldukça samimi bir havada geçen ziyarette konuşan eski Saraybahçe Belediye Başkanı Yenice, "Dönemimizde görev yapan arkadaşlarla irtibatımızı hiç kesmedik. Sık sık bir araya geliyoruz. Bazılarımız siyasetin içinde aktif olarak yer almasak da partimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Arkadaşlarla birlikte sizleri ziyaret etmek istedik. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Bizlere bir görev düşerse yapmaya hazırız" dedi.

Başkan Doğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziyaretiniz ile nezaket gösterip şeref verdiniz. Şehrin en kritik bir yerinde uzun yılar CHP'nin hüküm sürdüğü bir yerde belediye başkanlığı yaptınız. Zor bir dönemde başkanlık yaptınız. Biz de o dönem milletvekiliydik. İşçisine maaş ödeyemeyen, eylemlerin eksik olmadığı bir dönemde görev yaptınız. Yaptığınız mücadeleyi yakından biliyorum. Büyükşehir'in de katkılarıyla zor bir dönemi başarıyla geçtiniz. Sizden sonra görevi biz devraldık. Allaha şükür 20 yıldan beri işçi borcu olan bir belediyede bir daha çalışanına borcu var diye konuşulmaz oldu. İşçi borcu, işçi maaşı diye bir kavram artık kalmadı. Bunda sizlerin de emeği oldu. Bizler de bütçeyi büyütmeye çalıştık" dedi.

Bugün bütçenin o dönemin 5 belediyesinin bütçesinin 2,5 katı daha fazla olduğunu ifade eden Başkan Doğan, "Bugün çok şükür çok iyi bir noktadayız. 11 yıllık AK Parti belediyeciliği döneminde çok güzel hizmetler yapıldı. Yeşillik, park açısından, Sekapark'ından, Gölkay'ına, Ekopark'ına kadar belediyecilik açısından örnek işler yapıldı. Artık köylere de hizmet etmeye başladık. Gelinen noktada 10 yıldır görev yapanların hepsinin emeği var. Bugün kim ne derse desin, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir'idir, diğer belediyeleridir, teşkilatlarıdır, hepimiz güçlü iyi bir ekibiz. Bu başarı ekip ruhu sonucu ortaya çıkmıştır. Ülkenin ekip ruhu içinde çalışan istikrarlı yönetimlere ihtiyacı var. Ülkemizde çok güzel kazanımlar oldu. Bu birlik ve beraberlik olmazsa ülkemizin geldiği nokta geriye gidebilir. Allah bir daha o eski günleri göstermesin. İnşallah bu seçimde de bu istikrar devam edecektir" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Başkan ve Meclis Üyelerinden Doğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement