Eski Başkana Son Görev - Son Dakika
Yerel

Eski Başkana Son Görev

Eski Başkana Son Görev

Ordu’nun kapatılan Düzyayla Belde Belediyesi'nin son belediye başkanı olan ve ağır bir hastalık sonucu vefat eden Avni Akgül, son yolculuğuna uğurlandı.

30.05.2014 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun kapatılan Düzyayla Belde Belediyesi'nin son belediye başkanı olan ve ağır bir hastalık sonucu vefat eden Avni Akgül, son yolculuğuna uğurlandı.

Eski Başkan Avni Akgül'ün cenaze törenine AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Gölköy Kaymakamı İsa Bolat, Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve vatandaşlar katıldı.

Kanser hastalığı nedeniyle 3 aydır Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü esnada hayatını kaybeden Avni Akgül'ün cenaze töreni Gölköy Düzyayla Mahallesi'ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze töreninin ardından, aynı mahallede bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine katılan Milletvekili Fatih Han Ünal, cenaze töreninde yaptığı konuşmada, Düzyayla Belediye Başkanı merhum Avni Akgül'ün 2004 yılında AK Parti'ye katıldığını, o dönemde il başkanı olduğu için rozetini kendisi taktığını ve çok sevilen, beldesi için sürekli bir şeyler yapmaya çalışan bir vatandaş olduğunu söyledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Başkana Son Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement