Eski Başkanlara Vefa - Son Dakika
Güncel

Eski Başkanlara Vefa

Eski Başkanlara Vefa

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, merkezi İzmir'de bulunan Belediye Başkanları Birliği Derneği'ni ziyaret etti.

14.11.2012 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dernek Başkanlığı görevini üstlenen Bornova Belediyesi eski Başkanı Cengiz Bulut, kuruluş aşamasında verdiği destekler için Başkan Aziz Kocaoğlu'na teşekkür etti. Dernek İkinci Başkanı olan Konak Belediyesi eski Başkanı Ahmet Sarışın da, Başkan Aziz Kocaoğlu'na taleplerini içeren bir dosya verdi. Sarışın, "Eski belediye başkanları olarak sadece iade-i itibar istiyoruz" dedi.

Kentin önemli ilçe ve beldelerinde uzun yıllar belediye başkanlığı yapmış dernek üyelerini dinleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, Cengiz Bulut'un öncülüğünde gerçekleştirilen "dernekleşme hareketi"nin önemine değinerek "Böyle bir derneğe ciddi anlamda ihtiyaç vardı. Aynı çatı altında olmak, hem dayanışma ve kaynaşma hem de moral ve motivasyon açısından büyük önem taşıyor" şeklinde konuştu.

Egemenlik Evi'nde (Eski belediye binası) gerçekleşen buluşmaya Cengiz Bulut ve Ahmet Sarışın'ın dışında Narlıdere eski Belediye Başkanı Mustafa Karahan, Güzelbahçe Belediyesi eski Başkanı Ertan Avkıran, Seyrek Belediyesi eski Başkanı Nurgül Uçar, Urla Belediyesi eski Başkanı Bülent Baratalı, Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı Cihan Türsen, Narlıdere Belediyesi eski Başkanı İhsan Erbakış, Aliağa Belediyesi eski Başkanı Hakkı Ülkü, Kemalpaşa Belediyesi eski Başkanı M. Ali Özüdoğru, Zeytindağ Belediyesi eski Başkanı Ümit Nuri Çiftçi ve Birlik Genel Sekreteri Tanju Akkaya da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eski Başkanlara Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement