Eski Belediye Başkanını Yaralayan Sanık: Hata Yaptım - Son Dakika
Güncel

Eski Belediye Başkanını Yaralayan Sanık: Hata Yaptım

Eski Belediye Başkanını Yaralayan Sanık: Hata Yaptım

Zonguldak'ın kilimli İlçesi eski Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir'i, Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptığı hastanedeki odasında bıçaklayarak yaralayan 65 yaşındaki Abdul Suiçmez ile eşi Nurten Suiçmez'in yargılanmasına devam edildi.

24.02.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın kilimli İlçesi eski Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir'i, Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptığı hastanedeki odasında bıçaklayarak yaralayan 65 yaşındaki Abdul Suiçmez ile eşi Nurten Suiçmez'in yargılanmasına devam edildi. Abdul Suiçmez, "Olay nedeniyle pişmanım. Hata yaptım" dedi.

Kilimli'de geçen dönem AK Parti'den Belediye Başkanlığı yapan, 30 Mart 2014'te ise yine AK Parti adayı olarak girdiği seçimi kaybetmesinin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ek binasında Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Dr. Seçkin Özdemir, geçen 26 Eylül'de, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyesi AK Partili Nurten Suiçmez'in eşi Abdul Suiçmez tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Özdemir, hastanede gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu.

Tutuklanan Abdul Suiçmez'in, Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs', 'yağmaya teşebbüs' ve 'tehdit', eşi Nurten Suiçmez'in de 'tehdit' suçlamasıyla tutuksuz yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya Seçkin Özdemir katılmazken, avukatlar hazır bulundu.

'HATA YAPTIM'

Belediyeden kiraladığı kafeteryanın satılması nedeniyle Özdemir ile tartıştıklarını belirten Abdul Suiçmez, şöyle konuştu:

"Olay nedeniyle pişmanım. Hata yaptım. Ancak beni mağdur etti. Onun yalancılığını ortaya çıkaracağım. Bu saatten sonra ölüm orucuna başlıyorum. Canımın sonuna kadar onun yalanlarını ve sahtekarlıklarını ispat edeceğim. Kendisini vicdanıyla ve Allah'la baş başa bırakıyorum."

Mahkeme heyeti, söz konusu kafeteryanın kime ait olduğunu, bir başkasına satılıp satılmadığının belirlenmesi için Kilimli Belediyesi'ne yazı yazılmasına karar vererek duruşmayı erteledi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Belediye Başkanını Yaralayan Sanık: Hata Yaptım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement