Eski Çalışandan Hırsızlık ve Gasp - Son Dakika
Güncel

Eski Çalışandan Hırsızlık ve Gasp

Eski Çalışandan Hırsızlık ve Gasp

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, eski çalıştığı akaryakıt istasyonuna girerek marketteki çekmeceden 477 lira ile bir miktar sigara çalan 19 yaşındaki Ahmet K. ardından tankerde uyuyan pompacıyı biber gazıyla etkisiz hale getirip, tabancayla tehdit edip, 300 lirasını gasp ettikten sonra kaçtı.

05.10.2015 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, eski çalıştığı akaryakıt istasyonuna girerek marketteki çekmeceden 477 lira ile bir miktar sigara çalan 19 yaşındaki Ahmet K. ardından tankerde uyuyan pompacıyı biber gazıyla etkisiz hale getirip, tabancayla tehdit edip, 300 lirasını gasp ettikten sonra kaçtı. Güvenlik kamerasının görüntülediği zanlı polis tarafından yakalandı.

Geçen yıl köylüsü Hasan Basri Saraç'ın akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başlayan Ahmet K., 6 ay önce kendi isteğiyle işten ayrıldı. Bazen istasyona otomobil ve motosiklet yıkamak için gelen Ahmet K., 15 gün önce tekrar çalışmak istedi. Ancak işletme sahibi Saraç, bu kez kabul etmedi.

Geçen pazar günü Bozdoğan yolu üzerindeki işletmeye gelen Ahmet K., istasyonda kimin gece nöbetçi olduğunu sordu, bir süre çalışanlarla sohbet edip ayrıldı. Saat 04.30'da tekrar istasyona gelen ve kapüşonla yüzünü izleyen Ahmet K., yan taraftaki pamuk tarlası tarafından işletmeye girdi. Ardından tuvalet kapısından markete ulaştı. Çekmecede bulunan 477 lira ile raflardaki sigaraları alan Ahmet K., geldiği yerden dışarı çıktı. Akaryakıt istasyonundaki park alanında duran tankerde uyuyan pompa görevlisi 24 yaşındaki Faruk Gök'ü biber gazıyla etkisiz hale getiren ve tabancayla tehdit edip cebindeki 300 lirayı gasp eden Ahmet K. kaçtı.

AYNI ELBİSELERLE YAKALANDI

İhbar üzerine polis, çalışma başlattı. Zanlının işletmedeki 16 ayrı güvenlik kamerasından sadece birine yakalandığı görüldü. 1.75 boylarında, üzerinde kot pantolon ve mavi renk kapüşonlu eşofman üstü bulunan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Pamuk tarlasında spor ayakkabı izine de rastlanan zanlının Ahmet K. olduğunu belirleyen polis, evine baskın düzenledi. Zanlı Ahmet K., Yazırlı Mahallesi'ndeki evinde polis tarafından yakalandı. Hırsızlık anında giydiği kıyafetlerle yakalandığı belirtilen Ahmet K., gözaltına alındı. Evdeki aramada, çalınan paralar ile ikisi kurusıkı olmak üzere üç tabanca bulundu.

Gözaltına alınan Ahmet K.'nin ilk olarak suçlamayı kabul etmediği, daha sonra bankaya olan 8 bin liralık kredi borcu nedeniyle yaptığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Çalışandan Hırsızlık ve Gasp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İnegöl'de Baraka Yangını: Can kaybı yaşanmadı
    14:53 İnegöl'de Baraka Yangını: Can kaybı yaşanmadı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde Salih Aydın'a ait bir baraka alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, can kaybı yaşanmadı. Yangın sırasında baraka kullanılamaz hale geldi ve alevler ormanlık alana da sıçradı. Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de yangına müdahale etti.

  • İnegöl'de otomobil bisikletli genç kıza çarptı
    14:53 İnegöl'de otomobil bisikletli genç kıza çarptı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil bisikletli genç kıza çarptı. Yaralanan genç kız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Adana'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 7 Kişi Yaralandı
    14:53 Adana'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 7 Kişi Yaralandı

    Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Uğur A. idaresindeki otomobil, otobüs durağına çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Uğur A. ile durakta bekleyen 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastanelere kaldırıldı.

  • Antalya'da dehşet: 34 yıllık hayat arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
    14:52 Antalya'da dehşet: 34 yıllık hayat arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ortaya çıkması, şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatmasıyla gerçekleşti. Şüpheli, cami imamına eşini İngiltere'ye gönderdiğini söyleyip helallik aldıktan sonra cinayeti işledi. Şüpheli gözaltına alınırken, karısının cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

  • Eskişehir'de Motosikletten Ateş Açma Olayında 2 Şüpheli Tutuklandı
    14:52 Eskişehir'de Motosikletten Ateş Açma Olayında 2 Şüpheli Tutuklandı

    Eskişehir'de bir şahsın motosiklet üzerinden ateş açılması sonucunda yaralandığı olayla ilgili polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda yakalanan 7 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda 1 ruhsatsız tabanca ve 8 fişek ele geçirildi.


Advertisement