Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, "Dilde barış elde silah olmaz, dilde barış gönülde barıştan yanıyız biz, bu işin Türk'ü, Kürt'ü, Arap'ı yok, bu millet Çanakkale ruhunu yeniden ayağa kaldıracak Allah'ın izniyle" dedi.

17.10.2015 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, "Dilde barış elde silah olmaz, dilde barış gönülde barıştan yanıyız biz, bu işin Türk'ü, Kürt'ü, Arap'ı yok, bu millet Çanakkale ruhunu yeniden ayağa kaldıracak Allah'ın izniyle" dedi.

Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki seçim irtibat bürosunun açılışında, Türkiye'nin geleceği için genel seçimlerin önemine değindi.

AK Parti iktidarının bugüne kadar ülkede çok büyük hizmetlere imza attığını ve bunların devam etmesi gerektiğini belirten Çelik, el ele vererek sorunların giderilmesi için mücadele edeceklerinin ifade etti.

Çelik, hizmet sevdalısı olduklarını ve tek gayelerinin tüm ülkeyi kalkındırmak olduğunu vurgulayarak, bu anlamda yeniden iktidara geleceklerine inandığını kaydetti.

AK Parti'nin seçim beyannamesinin herkese hitap ettiğini anlatan Çelik, şöyle konuştu:

"AK Parti söylüyorsa yapılmış demektir, bunu açıkça ifade etmek istiyorum. Birileri konuşur 'yapacağız, edeceğiz' ama onların iktidar olma takatleri yok sizler biliyorsunuz. Allah aşkına hanginiz sahil partisinin Türkiye'ye hitap edeceğini inanıyorsunuz, hanginiz İç Anadolu partisinin Türkiye'ye hitap edeceğine inanıyorsunuz, hanginiz Güneydoğu'ya hitap etmeye çalışan partinin Türkiye'ye hitap edeceğine inanıyorsunuz. Bir parti var adı AK, AK Parti, Edirne'den Şanlıurfa'ya kadar, bütün Türkiye'ye hitap eden tek partidir. Dilde barış elde silah olmaz, dilde barış gönülde barıştan yanıyız biz, bu işin Türk'ü, Kürt'ü, Arap'ı yok, bu millet Çanakkale ruhunu yeniden ayağa kaldıracak Allah'ın izniyle."

Programda konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin de bölgenin ve ülkenin kalkınması için 1 Kasım seçimlerinin dönüm noktası olacağını kaydetti.

AK Parti'ye katılım

Konuşmaların ardından Çelik ve beraberindekiler, AK Parti'ye katılan MHP İl Başkan Yardımcısı Abdülkerim Koç, eski MHP Eyyübiye İlçe Başkanı Ali Tutak ve MHP Eyyübiye İlçe Yönetim Kurulu üyesi Halil Demircan, ile bazı üyelere rozetlerini taktı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement