Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Açıklaması

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Açıklaması

Bursa’da vatandaşlarla bayramlaşan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “Kinimizi, nefretimizi bu kurban bayramında kurban edelim” dedi.

24.09.2015 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da vatandaşlarla bayramlaşan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Kinimizi, nefretimizi bu kurban bayramında kurban edelim" dedi.

Kurban Bayramı münasebetiyle Bursa'daki baba ocağına gelen Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Yıldırım Bayezid Camii'nde bayram namazı sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı. Cami çıkışı babası Yaşar Çelik'in elini öpen Çelik, bazı çocuklara da bayram harçlığı verdi. Şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere şifa ve Türk milletine ise sabır ve başsağlığı dileyen Faruk Çelik, "Bayram vesilesiyle temennimiz odur ki, kinler, nefretler kurban edilir. Bu kurban bayramında kinimizi, nefretimizi kurban edelim. Bayramın birliğimizi, bütünlüğümüzü, kardeşliğimizi yeşertecek günlere vesile olmasını Allahtan temenni ediyorum. Tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde bu vatanın kurulması, yaşatılması ve bu günlere gelmesine vesile olduysak inşallah aynı şekilde geleceğe taşınması konusunda da bayramın birliğimizi, bütünlüğümüzü güçlendirmesini temenni ediyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement