Eski CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Kocabaş Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Eski CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Kocabaş Açıklaması

Parti tüzüğüne göre il disiplin kuruluna sevk edilen eski CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Bülent Kocabaş, açıklamaları ve paylaşımlarının CHP'yi hedef almadığını söyledi.

18.04.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Parti tüzüğüne göre il disiplin kuruluna sevk edilen eski CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Bülent Kocabaş, açıklamaları ve paylaşımlarının CHP'yi hedef almadığını söyledi.

Kocabaş, il başkanlığı önünde kendisine destek veren bir grup partiliyle basın açıklaması yapmak istedi. Parti görevlilerinin il binası önünde açıklama yapamayacağını bildirmesi üzerine Kocabaş ile görevliler arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen ile yaptığı telefon görüşmesi üzerine açıklamasını yapan Kocabaş, bazı açıklamaları ve sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle tedbirli olarak il disiplin kuruluna sevk edildiğini belirtti.

Tedbirin kaldırılmasını isteyen ve savunmasını yazılı ve sözlü olarak disiplin kuruluna bildireceğini kaydeden Kocabaş, "Hakkımda yapılan uygulamayı ve henüz görmediğim suçlamaları kabul etmiyorum. Partimde kendimce yanlış gördüğüm gidişatı ve bazı politikaları eleştirmem söz konusudur" dedi.

Partisine zarar vermek gibi bir düşüncesinin olmadığını vurgulayan Kocabaş, açıklamaları ve paylaşımlarının CHP ilke ve değerlerinin yaşatılması için atılan adımlar olduğunu ifade etti.

Kocabaş ve beraberindekiler açıklamanın ardından partiden ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Kocabaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement