Eski CHP'li Özkes: AK Partisiz Koalisyonu Bahçeli Bozdu - Son Dakika
Politika

Eski CHP'li Özkes: AK Partisiz Koalisyonu Bahçeli Bozdu

CHP'den istifa eden İhsan Özkes, CHP'nin AK Partisiz bir koalisyon için uğraştığını ve bu tuzağı Bahçeli'nin bozduğunu iddia etti.

14.08.2015 01:02  Güncelleme: 01:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, CHP'nin amacının AK Parti'siz bir koalisyon kurulması olduğunu iddia ederek, "HDPnin yörüngesine giren CHP bu alana MHP'yi de çekmeye çalıştı ve MHP'ye Başbakanlık teklifi yaptı?. Bahçeli bu tuzağı bozdu" dedi.

Özkes, resmi twitter hesabı üzerinden koalisyon sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Özkes'in açıklamasından satır başları:

"CHP'nin ancak HDP'nin barajı yüksek oranda aşmasıyla koalisyona ortak olarak iktidara gelmesi kurgulamıştı ve bu projede ortakları da vardı.

Amaç AKP'siz bir koalisyon kurulmasıydı. HDPnin yörüngesine giren CHP bu alana MHP'yi de çekmeye çalıştı ve MHP'ye Başbakanlık teklifi yaptı.

Sayın Bahçeli kurulan bu tuzağı bozdu.

Ve B planı devreye girdi. CHP baştan beri AKP ile koalisyona istekli gözüküp,köstekli olmaya kararlı idi.

Tüm istekleri yerine getirilirse AKP ile koalisyona evet denilerek, böylece CHP iktidar yüzü görecekti.

İstekleri karşılanmazsa "işte gördünüz mü istekli olmamıza rağmen AKP koalisyona yaklaşmadı" denilecekti.

CHP'nin ancak HDP'nin barajı yüksek oranda aşmasıyla koalisyona ortak olarak iktidara gelmesi kurgulanmıştı ve bu projede ortakları da vardı."

Eski CHP\'li Özkes: AK Partisiz Koalisyonu Bahçeli Bozdu

Son Dakika Politika Eski CHP'li Özkes: AK Partisiz Koalisyonu Bahçeli Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (89)

  • Amed: Akp ve mhp bu ülkeyi mahvetmenin hesabını tabela partisi olarak ödeyecek 31 39 Yanıtla
  • ERBAA: OYLAR YA...MHP YADA....AKP....GERİSİNİ BOS VER....SOLCU BEYNAMAZ HAİNLERİ... 33 26 Yanıtla Mustafa: Evet sağcı hırsızlık verelim 0 4
  • Can: Bunların hepsi yalan..Dışarıdan talimatla yazıyor bütün bunları..Ayrıca farzetki doğru..Sen adam olsan partinin içindeki sırları ifşa etmezsin..Demek ki adam değilsin..O yüzden adam olmayanın söyledikleride ciddiye alınmaz.. 26 24 Yanıtla
  • Tarafsiz: Gel chp den aday ol chp nin oylariyla secil sonra istifa et sen ihanetci degilsin de nesin?? Allaha sukur secim tazeleniyor yedin nanayi artik git bagimsiz ol bakalim alirsi üçün birini .. hadi yine iyisin iki maas indirdin cebe yalaka :))) 35 14 Yanıtla Floki: Chp vekili apo posteriyle yuruyor buna ne diyeceksin peki 16 11
  • amedli: Inadına HDP AKP hesap vereceksin yargılanacaksın hırsızlar 19 27 Yanıtla
  • Zaza: Yalaka 19 23 Yanıtla
  • 2015 ERDOĞAN SAVAS: MHP mi? Allah aşkına guldurmeyin. Onlar ülkeyi bırak mahallesi yönetecek kapasiteleri yok.isleri fesatlik ortalığı karıştırıp havlamaktir. 25 17 Yanıtla OĞUZ: Senin kapasiten varsa sen yonet bos bogazlik yapma 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu
    22:52 Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci olarak atanmıştır.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.


Advertisement