Eski Devlet Bakanı Ensarioglu'ndan AK Parti ve Yeğenine Destek Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Eski Devlet Bakanı Ensarioglu'ndan AK Parti ve Yeğenine Destek Sürüyor

Eski Devlet Bakanı Ensarioglu\'ndan AK Parti ve Yeğenine Destek Sürüyor

Eski Devlet Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan yeğeni Mehmet Galip Ensarioğlu’na destek vermek için Diyarbakır merkez, ilçe ve köylerinde başlattığı ziyaretleri sürdürüyor.

03.03.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Devlet Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan yeğeni Mehmet Galip Ensarioğlu'na destek vermek için Diyarbakır merkez, ilçe ve köylerinde başlattığı ziyaretleri sürdürüyor.

Belediye başkan adayı gibi çalışarak çözüm sürecinin baş mimarı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti için bölge halkından destek isteyen eski Devlet Bakanı M. Salim Ensarioğlu, AK Parti Kayapınar İlçe Belediye Başkan adayı Zülküf Güneli ve AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ali Kırsaçlı ile birlikte ilçeye bağlı köylere ziyaretlerde bulundu. Bir günde yaklaşık 10 köy dolaşan Ensarioğlu ve beraberindeki heyet, gittikleri köylerde coşkuyla karşılandı.

"30 MART SEÇİMİ SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİLDİR"

Akdibek köyünde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra toplanan kalabalığa hitap eden eski Devlet Bakanı M. Salim Ensarioğlu, önümüzdeki seçimin sıradan bir seçim olmadığını söyledi. Ensarioğlu, "Bu seçim çok önemlidir. Bu sıradan bir seçim değildir. 30 yıldır akan kardeş kanının bitmesi için çözüm sürecini başlatan ve bu sürecin baş mimarı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a tüm bölge halkının destek vermesini istiyoruz. Bu bölgede yaşayanlar olarak daha huzurlu ve mutlu olmak için bu seçimi çok iyi değerlendirmemiz lazım. Çözüm sürecini başlatan ve tüm zorluklarına rağmen devam ettiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmamız lazım. Bölgenin huzuru ve güveni için, bölgemizin kalkınma için AK Parti'ye sahip çıkmamız lazım" dedi.

AK Parti Kayapınar Belediye Başkan adayı Zülküf Güneli ise 30 Mart'tan sonra Diyarbakır halkının Ak belediyecilik hizmetlerinden faydalanacağını söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Devlet Bakanı Ensarioglu'ndan AK Parti ve Yeğenine Destek Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement