Eski Devlet Bakanlarından Çağlar'dan Başkan Altepe'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Eski Devlet Bakanlarından Çağlar'dan Başkan Altepe'ye Ziyaret

Eski devlet bakanlarından iş adamı Cavit Çağlar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi yeni belediye binasında ziyaret etti.

23.08.2016 20:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski devlet bakanlarından iş adamı Cavit Çağlar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi yeni belediye binasında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Altepe, makamında ağırladığı Çağlar'a Bursa'da hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bursa'nın dünyanın en hızlı gelişen 4'üncü kenti olduğunu ifade eden Altepe, şunları kaydetti:

" Türkiye'nin hedefleri doğrultusunda güçlü Türkiye için güçlü Bursa'yı oluşturmak gerekiyor. Yerelde bu yöndeki çalışmalarımız sürüyor. Bursa artık üretimleriyle de dünyada ilk 10'una giren şehirleri arasında. Dünyada tramvay üreten 7 şehirden biri. Metrobüs üretiliyor, uçaklar üretiyor, yüksek katma değerli üründe de önde. Her alanda yoğun faaliyet var. Ekiplerimiz şu anda bile Avrupa pazarlarında siyah incir ve diğer tarım ürünlerimizi pazarlıyor. Bursa'da yapılan tüm bu çalışmaların, etkinliklerin günlük olarak yansıtılması açısından basın, medya çok önemli. Bursamızı Türkiye ve dünya gündeminde tutmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Bursa halkının talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz."

Çağlar da Altepe'nin Bursa'yla ilgili heyecanının kendisini etkilediğini belirterek, Bursa'ya her gelişinde bu heyecanı yeniden hissettiğini aktardı.

Her şehirde devlet yardımları veya başka desteklerle statlar yapılırken dünyanın en güzel statlarından birinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını kaydeden Çağlar, Bursalılar adına Altepe'ye teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Devlet Bakanlarından Çağlar'dan Başkan Altepe'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement