Eski Devlet Bakanlarından Konukman, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Eski Devlet Bakanlarından Konukman, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski Devlet Bakanlarından Konukman, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden eski devlet bakanlarından Recep Ercüment Konukman son yolculuğuna uğurlandı.

11.09.2014 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden eski devlet bakanlarından Recep Ercüment Konukman son yolculuğuna uğurlandı.

Konukman için Üsküdar'daki Şakirin Camisi'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene, Konukman'ın eşi Zehra Konukman'ın yanı sıra aile yakınları, eski devlet bakanlarından Cavit Kavak, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze töreni öncesi Konukman'ın eşi Zehra Konukman taziyeleri kabul etti.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'ın çelenk gönderdiği görüldü.

Konukman'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından polis merasim mangası tarafından bir süre eller üzerinde taşındıktan sonra cenaze aracıyla götürüldüğü Bülbül Deresi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Gebze'de 1933'te doğan Konukman, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ni bitirdi, aynı üniversitenin Ağız Diş Hastalıkları ve Cerrahisi Bölümü'nde görev yaptı.

Anavatan Partisi'nin kurucu üyesi olan Konukman, 17, 18 ve 19. dönem İstanbul milletvekilliği ile devlet bakanlığı görevinde bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Devlet Bakanlarından Konukman, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement