Eski Dostun Elini Sıkmadı - Son Dakika
Spor

Eski Dostun Elini Sıkmadı

Sampdoria - Inter maçı eski bir davanın yeniden açılmasına neden oldu.

15.04.2014 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dostları düşman etti!

İtalya Serie A takımlarında Sampdoria'da top koşturan Maxi Lopez bir zamanlar en yakın arkadaşı olan şimdilerde ise eski karısı Wanda Nara'yla birlikte olduğu için küs olduğu Moura Icardi'nin uzattığı eli maç öncesi seremoni sırasında sıkmadı. Tüm Interli futbolcuların elini sıkan Maxi sıra Moura Icardi'ye gelince elini uzatmadı ufak bir şaşkınlığın ardından kendini toparlayan Icardi ise hızla oradan uzaklaştı.

Arjantinli olan Lopez ve Icardi'nin Sampdoria'da top koşturdukları yıllarda yedikleri içtikleri ayrı gitmiyordu. Yakın arkadaş olan Lopez-Icardi ikilisinin arası çıktıkları bir tekne gezisinde Icardi'nin Maxi Lopez'in karısına aşık olmasıyla açılmıştı. Geziden sonra ilişki yaşamaya başlayan Icardi ve Wanda Nara bu birlikteliği twitter'dan duyurmuştu. O dönemde ruhsal manada büyük bir çöküntü yaşayan Maxi Lopez psikolojik yardım almıştı.

Dostları düşman eden kadın 'Wanda Nara'

Maxi Lopez'den olan 3 çocuğunu da alıp yeni sevgilisi Icardı'nın yaşadığı Milano'ya taşınan Wanda Nara ise bu konuların daha fazla konuşulmasını istemediğini Maxi Lopez'le iliişkilerinin bittiğini ve Icardi'ye deli gibi aşık olduğunu söyledi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Eski Dostun Elini Sıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement