Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Açıklaması

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "1 Kasım sonrası yalnızca AK Parti'ye oy verenler değil, HDP'ye verenler de rahatladı.

06.11.2015 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "1 Kasım sonrası yalnızca AK Parti'ye oy verenler değil, HDP'ye verenler de rahatladı. Bakmayın bazen cebren, hileyle, baskıyla, gönülsüz oy veren kardeşlerimiz de rahatladı" dedi.

Yıldız, AK Parti Sarıoğlan İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'de tek başına, güçlü bir iktidarla yollarına devam edeceklerini ve ülkeye katkı sağlayacaklarını söyledi.

Seçim sonucuna göre sadece AK Parti'ye oy verenlerin değil, diğer partilere oy veren vatandaşlarda da rahatlama olduğunu vurgulayan Yıldız, şöyle konuştu:

"Sizler üzerinize düşenleri yaptınız, milletvekillerinin mazereti olamaz. 1 Kasım sonrası yalnızca AK Parti'ye oy verenler değil, HDP'ye verenler de rahatladı. Bakmayın bazen cebren, hileyle, baskıyla, gönülsüz oy veren kardeşlerimiz de rahatladı. MHP'deki kardeşlerimiz de rahatladılar. Koalisyona giremiyorsunuz, iktidara gelemiyorsunuz ama Türkiye'nin iyi yönetilmesini istiyorsunuz. MHP'li kardeşlerimiz de Türkiye'ye katkı koydular. CHP'den de oy veren kardeşlerimiz için aynı şeyleri söyleyeceğim onlarda aynı şekilde rahatladılar."

Yıldız, seçimin gerçek galiplerinin seçmen olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Bize göre seçmen her zaman değerlidir sadece seçim zamanları değildir. AK Parti'ye oy verenler 'Sığır'dır dediler, 'Bunlar ne anlar' dediler. Bunu söyleyen kişi 'Ben bu sürülerin içinde yaşayamam' dedi. Ülkeyi terk et nereye def oluyorsan ol git ama bu ülkede bizim insanımıza değer vermeyen, insanımızı baş üstü etmeyen kişiye bizim de zihnimizde yeri yoktur. Seçimden önce 'Sonuçlar ne gelirse gelsin öpüp başımızın üzerine koyacağız' dedik. Biz bunu böyle dediysek diğerleri de demek zorundalar."

Konuşmasının ardından vatandaşlara ve esnafa teşekkür edip fotoğraf çektiren Yıldız, daha sonra Özvatan ve Felahiye ilçelerine geçti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement