Dolandırıcı, Eski Ev Sahibini 250 Lira İçin Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Dolandırıcı, Eski Ev Sahibini 250 Lira İçin Öldürdü

Konya'da dolandırıcılıktan çok sayıda kaydı olduğu öğrenilen Cafer D., 250 lira elektrik ve su borcu olduğu eski ev sahibini, tabancayla vurarak öldürdü.

01.05.2016 10:11  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da bir kişi, 250 lira elektrik ve su borcu olduğu eski ev sahibini, arkasından konuştuğu gerekçesiyle vurarak ölümüne sebep oldu.

ESKİ KİRACISIYLA BİR ARAYA GELDİ

Olay, geçtiğimiz cuma günü merkez Karatay ilçesi Çatalhüyük Mahallesi Karaman Caddesi üzerinde bulunan Duran Akkaya'ya ait kereste dükkanında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 61 yaşındaki Duran Akkaya ile daha önce aralarında husumet bulunan ve 1,5 yıl önce evinden ayrılan eski kiracısı 54 yaşındaki Cafer D. cuma günü kereste dükkanında bir araya geldi.

ESKİ EV SAHİBİNİ BACAĞINDAN VURDU

Duran Akkaya ve kendisine borcu olan Cafer D. burada tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Cafer D. yanında getirdiği ruhsatsız tabanca ile eski ev sahibini sol bacağından vurarak yaraladı. Akkaya'nın kanlar içerisinde yere yığıldığını gören Cafer D. tabancayla olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Akkaya, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Akkaya burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SİLAHIYLA BİRLİKTE YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Cafer D.'yi olayda kullandığı ruhsatsız silah ile birlikte dünürünün evinde yakalayarak ifadesini almak üzere şubeye götürdü.

250 LİRA İÇİN ESKİ EV SAHİBİNİ VURMUŞ

Eski ev sahibini silahla yaralayarak ölümüne neden olan Cafer D. Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki ifadesinde, eski evinden çıkarken 250 lira elektrik ve su borcu olduğunu ve Akkaya'nın sürekli olarak sağda solda borcundan bahsettiği için silahla vurduğunu söylediği öğrenildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Cafer D., Cinayet Büro Amirliği'ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Cafer D.'nin dolandırıcılıktan çok sayıda kaydı olduğu ve 4 yıl önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Dolandırıcı, Eski Ev Sahibini 250 Lira İçin Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dolandırıcı, Eski Ev Sahibini 250 Lira İçin Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • x rr: Suc kaydi var ama insanlarin icinde. Bu hukumet bu haberleri okumuyor mu..namuslu insanlarin budunyada yasama hakki yokmu..nerde adalet..madem saglayacagimiz adaleti begenmezsin kendi adaletini sagla ey hukumet 7 4 Yanıtla
  • Bayko: Kendinden cakalını sevmez calan.?? 5 0 Yanıtla

Advertisement