Eski FETÖ'cü Hüseyin Gülerce: Canavara Destek Verdik Allah Bizi Affetsin! - Son Dakika
Güncel

Eski FETÖ'cü Hüseyin Gülerce: Canavara Destek Verdik Allah Bizi Affetsin!

FETÖ'nün gerçek yüzünü anlayıp ayrılan Hüseyin Gülerce, "Böyle bir canavara destek verdik, Allah bizi affetsin." diyerek pişmanlığını dile getirdi.

12.08.2016 00:22  Güncelleme: 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ'nün gerçek yüzünü anlayıp ayrılan Hüseyin Gülerce, Habertürk TV canlı yayınında Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı. Samimi itiraflarda bulunan Gülerce "Böyle bir canavara destek verdik, Allah bizi affetsin." diyerek pişmanlığını dile getirdi.

İşte Gülerce'nin sözlerinden satırbaşları:

"ERDOĞAN 30 MART SEÇİMLERİNİ GÖREMEYECEK"

"Tayyip Bey" dedi, "30 Mart yerel seçimlerini göremeyecek" dedi, "ya intihar edecek ya da akıl hastanesine götürülecek" dedi. Benim kafam allak bullak oldu. Tayyip Bey imam hatip lisesi mezunu dindar bir insan, böyle bir insan ve intihar. O böyle deyince "siz bu işi neden büyütüyorsunuz, niye dedim yargıda, emniyette, TSK'da insanlar olmasını önceliyorsunuz" dedim. "Bak abi" dedi, sağ kolunu uzattı, "asıl kol bu" dedi, "diğerlerinin hepsi bu kolu korumak için." Ben hizmeti böyle mi anlamışım?

"O SES KAYDINDA KONUŞAN BARBAROS KOCAKURT"

Gülen öyle bir numaracı ki "ben yapmıyorum etrafım yapıyor" der. Benim yanımda diyor ki "yahu Hüseyin Bey, bu kız talebeler çok değişik rüyalar görüyorlar, bana gönderiyorlar, ben artık yasakladım, çünkü rüyalarla amel etmek doğru değil." Bir ses kaydı düşmüştü, o ses kaydında konuşan kişi Barbaros Kocakurt: Hocam arkadaşlar rüya görmüşler, Peygamberimiz tweetleri ikiye katlayın.

"DARBE OLSAYDI 1 MİLYON KİŞİYİ ÖLDÜRECEKTİ"

Allah korusun darbe olsaydı, 1 milyon kişiyi öldüreceklerdi. Belki daha fazla. Bunlar Türkiye'yi teslim alıp, ABD'nin kucağına teslim etmek üzere, 40 yıllık bir işgal kuvveti.

"ADİL ÖZTÜRK BİR NUMARA"

Mesela Adil Öksüz, üste yakalandı değil mi? Kimdir bu diye merak ediliyor. Adam darbeden önceki son 25 günde 2 defa Pensilvanya'ya gitmiş, 2 gün önce dönmüş. Adil Öksüz 2002'den beri 109 defa gitmiş yurt dışına. Bütün bunları bir araya getirdiğiniz zaman, şunun araştırılması lazım; şu an kaçanların hepsinin Fetullah Gülen ABD'ye gittiği Mart 1999'dan itibaren hangileri bir bahaneyle ABD'ye gitmişler, bunun araştırılması lazım. Görülecektir ki, bir vesileyle Pensilvanya'ya gitmişlerdir. Ama CIA ile asıl irtibatları şuradan tespit edilebilir; özellikle emniyet içinden yükseltilmesi gereken insanlardan emniyet içinde ABD'ye gönderilen çok insan oldu. Wikileaks belgelerinde var; Gülen bir dernek kurduruyor ve bu dernek CIA ile ortak toplantılar yapıyor.

"ALLAH BİZİ AFFETSİN"

Sayın Cumhurbaşkanı'nın ifadesiyle, biz bu insanlara yani Fetullah Gülen'e, hüsn-ü zan ile baktık. Böyle baktığımız için de bu harekete destek vermiş olduk. Fiili bir desteğim olmadı, ama bu harekete destek oldum. Hiç tahmin etmediğimiz şekilde karşımızda kendi halkının üzerine tank süren canavar bir örgüt var. Benim gibi bir adam buna destek vermemeliydi. Cumhurbaşkanımız gibi şunu diyebilirim ancak; Allah bizi affetsin. Medya da susarak çok büyük destek verdi, kasedi çıktığında bir kez yayınlayıp bir daha yayınlamadılar. Böyle bir canavara destek verdik, Allah bizi affetsin.

Eski FETÖ\'cü Hüseyin Gülerce: Canavara Destek Verdik Allah Bizi Affetsin!

Son Dakika Güncel Eski FETÖ'cü Hüseyin Gülerce: Canavara Destek Verdik Allah Bizi Affetsin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement