Eski Futbolculara "Huzurevi" Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Eski Futbolculara "Huzurevi" Yapılacak

Ercan ATA - ANKARA / DHA Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlarından Haluk Ulusoy'un başkan olduğu dönemde üzerinde durduğu eski futbolculara Huzurevi Projesi, TFF başkanı Yıldırım Demirören yönetiminde hayata geçiriliyor.

20.12.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ercan ATA - ANKARA/ DHA

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlarından Haluk Ulusoy'un başkan olduğu dönemde üzerinde durduğu eski futbolculara Huzurevi Projesi, TFF başkanı Yıldırım Demirören yönetiminde hayata geçiriliyor.

Haluk Ulusoy döneminde gündeme gelen ancak, yönetimindeki bazı avukatların 'vakıf kuramayız' diyerek karşı çıkmasıyla proje gerçekleşmemişti. Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce hayata geçirilemeyen eski futbolculara Huzurevi Projesi'ni, başkan Demirören ve yönetimi nihayet hayata geçiriyor. Türkiye Futbol Federasyonu, İcra Kurulu'nun 18.12.2014 tarih, 46 sayılı toplantısında eski futbolcular için huzurevi kararı alındı ve proje için ilk adım atıldı.

İŞTE O KARAR:

"Milli Eğitim Bakanlığı ile 31.08.2014 tarihinde imzalanan, Eğitimde İşbirliği Protokolü 6.2.2 maddesi gereği yükümlülüğümüz olan Riva TFF Meral Celal Aras Spor Lisesi içerisinde yapılacak öğrenci pansiyonuna ilaveten Lise arazisi yanındaki arazide Eski Futbolcular Huzur Evi inşa edilmesi projesi çalışmalarına başlanmasına, bu iki proje için Gelişim Yaşam Tasarım ve Yapı Endüstrisi A.Ş firmasından konsept ve projelendirme hizmeti alınmasına, peşin olarak 30 bin TL ödenmesine, tüm yatırımın Bütçemiz Duran Varlıklar, Tesis Yatırımları faslından karşılanmasına, karar verilmiştir" denildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Futbolculara 'Huzurevi' Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Leylekler yuvaya döndü, fabrikada üretime ara verildi
    12:30 Leylekler yuvaya döndü, fabrikada üretime ara verildi

    Sivas'ta faaliyet gösteren ESTAŞ, leyleklerin bacasında yuva yapması nedeniyle üretimi durdurdu. Leyleklerin zarar görmemesi için fabrika yönetimi, göç edene kadar üretime ara verdi. Fabrika, leyleklere ev sahipliği yaparak doğaya ve çevreye saygılı bir firma olduğunu gösteriyor.


Advertisement