Eski Gol Kralı Zafer Biryol, Beşiktaş'tan Umutlu - Son Dakika
Spor

Eski Gol Kralı Zafer Biryol, Beşiktaş'tan Umutlu

Türkiye’de gol krallığı yaşamış eski futbolcu Zafer Biryol, Fenerbahçe’nin ve Galatasaray’ın Avrupa’da kolay gruplara düştüğünü ama işlerinin hiç kolay olmayacağı söyledi.

01.09.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de gol krallığı yaşamış eski futbolcu Zafer Biryol, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Avrupa'da kolay gruplara düştüğünü ama işlerinin hiç kolay olmayacağı söyledi.

Türkiye'de 2003-2004 sezonunda gol krallığı yaşayan eski futbolcu Zafer Biryol, TGRT Haber'de yayınlanan ve moderatörlüğünü Hakan Dede'nin yaptığı 'Tarafsız Saha' programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

BİRYOL: "BEŞİKTAŞ BU GRUPTAN SPORTİNG LİZBON İLE BİRLİKTE ÇIKAR"

Avrupa'da mücadele edecek olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gruplarını değerlendiren eski gol kralı Zafer Biryol, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın gruplarının kolay gözüktüğünü ama işlerinin zor olacağını belirterek, "Bence takımlarımız içinde Avrupa kupalarında Beşiktaş başarılı olacak. Bunu şunun için söylüyorum çok iyi bir kadrosu var. Geçen sene de bunu gösterdi. Siyah-beyazlıların başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. ya kolay gruba düştük diyoruz, ya çok zor gruba düştük diyoruz. Ama her şey maçlarda belli oluyor. Beşiktaş'ın grubu zor gibi gözükse de Sporting Lizbon ile birlikte çıkar diye düşünüyorum" dedi.

Ayrıca Biryol, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in çok tecrübeli bir teknik adam olduğunu söyledi.

AKYÜZ: "GALATASARAY, ATLETICO MADRID İLE GRUPTAN ÇIKAR"

'Tarafsız Saha' programına konuk olan eski forvet Saffet Akyüz ise Galatasaray'ın Türkiye'de ilerleyen haftalarda üstüne koyarak devam edeceğini belirterek, "Tüm takımlar üstüne koyacak. Fenerbahçe, ligde gidebilir. Yıldızları transfer etti. Mevcut kadrosundaki oyuncu yapısıyla, Türkiye'de başarılı olma şansı var ama Avrupa'da UEFA finali beklemek hayalcilik olur. Benim böyle bir beklentim yok. Gruptan çıkar ama final çok zor" diye konuştu.

Öte yandan Galatasaray, Trabzonspor ve İstanbulspor'un eski forveti Saffet Akyüz, Galatasaray'ın, Atletico Madrid ile birlikte gruptan çıkacağına inandığını ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eski Gol Kralı Zafer Biryol, Beşiktaş'tan Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement