Eski Hak-İş Genel Sekreteri Türker, Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika
Güncel

Eski Hak-İş Genel Sekreteri Türker, Mezarı Başında Anıldı

Eski Hak İş Genel Sekreteri ve Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Metin Türker için ölümünün 17. yılında tören düzenlendi.

06.12.2014 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Hak-İş Genel Sekreteri ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Metin Türker, ölümünün 17. yılında mezarı başında anıldı.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu 6 Aralık 1997'de yaşamını yitiren Türker için Öğlebeli Mahallesi'ndeki anıt mezarının başında tören düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim ve duaların okunduğu törene Türker'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül, Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Muttullah Yolbulan, KADEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel, Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu üyeleri ile sendika üyeleri ve işçiler katıldı.

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Gül, burada yaptığı konuşmada, Türker'in Karabük'e ve Türk çalışma hayatına yaptıklarını sürekli andıklarını ve yeni nesillere hatırlatmaya çalıştıklarını söyledi.

"Türker, size namuslu olmayı, onurlu durmayı, dürüst çalışmayı, her koşulda insan olmayı ve insani düşünmeyi öğretti" diyen Gül, "O, Karabük'ün tekrar köy olmaması için yaşamını feda etti. O, Türk çalışma yaşamına namusu ve onuru öğretti. Böyle insanın ölüm yıl dönümünde beraberiz. Onun sendika liderliğinden öteye dürüstlüğüne, Karabük'e ve ülkemizin çalışma yaşamına verdiklerini hatırlıyoruz. Onu unutmuyoruz. Ruhu şad olsun. Allah rahmet eylesin" ifadesini kullandı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Hak-İş Genel Sekreteri Türker, Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement