Eski Hindistan lideri Mukherjee koronavirüsten hayatını kaybetti - Son Dakika
Dünya

Eski Hindistan lideri Mukherjee koronavirüsten hayatını kaybetti

Eski Hindistan lideri Mukherjee koronavirüsten hayatını kaybetti

Bu ay koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı açıklanan eski Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee yaşamını yitirdi.

31.08.2020 17:18  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu ay koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı açıklanan eski Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee yaşamını yitirdi.

Hindistan'ın önceki Cumhurbaşkanı 84 yaşındaki Pranab Mukherjee, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bu ay içerisinde Mukherjee'nin koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Yeni Delhi Ordu Hastanesi, günün erken saatlerinde Mukherjee'nin akciğer enfeksiyonu geçirdikten sonra septik şoka girdiğini ve sağlık durumunun Pazar gününden itibaren kötüleştiğini duyurmuştu. Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Mukherjee için yaptığı açıklamada, "Ulusumuzun kalkınma yörüngesinde silinmez bir iz bıraktı" ifadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Eski Hindistan lideri Mukherjee koronavirüsten hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor
    15:48 İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor

    İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS), bağışlanan cesetlerin başlarının kesilerek, doktorlara ve diş hekimlerine kozmetik işlemleri öğretmek için kullanıldığını ortaya çıkardı. Bu uygulama, bağışçıların son isteklerinin saygı görmemesiyle eleştiriliyor ve etik kuralların ihlal edilmesine yol açıyor.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • 3 yıl önce evlenmişlerdi! Yapışık ikizlerin düğününden kareler ortaya çıktı
    15:07 3 yıl önce evlenmişlerdi! Yapışık ikizlerin düğününden kareler ortaya çıktı

    Yapışık ikizler Abby ve Brittany Hensel, 2021 yılında ABD'li bir gazi ile evlenmişti. Çocuk sahibi olmak isteyen ikizler ve eşinin düğünde çekilen kareleri ise yıllar sonra ortaya çıktı.


Advertisement