Eski İçişleri Bakanı Güler - - Son Dakika
Güncel

Eski İçişleri Bakanı Güler -

Eski İçişleri Bakanı Güler -

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, sağlık ve huzur içinde bir seçim dilediğini söyledi.

29.03.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, sağlık ve huzur içinde bir seçim dilediğini söyledi.

Güler, partisince AK Parti belediye başkan adaylarına destek amacıyla düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katıldı

Yenişehir semtinde gerçekleştirilen yürüyüş sırasında vatandaşları selamlayan Güler, karanfil dağıttı.

Güler, vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşün sona erdiği AK Parti Mardin İl Başkanlığı binası önünde yaptığı konuşmada, sevgi yürüyüşünü Mardin'de daha önce de gerçekleştirdiklerini, amaçlarının var olan sevgiyi pekiştirmek olduğunu belirtti.

Partililerden seçim sona erene kadar gayretlerini devam ettirmelerini isteyen Güler, şöyle konuştu:

"Mardin'de sevgimizi pekiştirme anlamında hepinizin gayreti oldu. Yürüyüşe katılan herkese teşekkür ediyorum. Seçim sona erene kadar bu gayretler devam edecek. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Allah, hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Mardin'e hakkında hayırlı olanı versin. Hem Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vejdi Kahraman ve Artuklu Belediye Başkan adayı Serdal Yay başta olmak üzere tüm adaylarımıza başarı diliyorum. Sağlık ve huzur içinde bir seçim olsun diyorum."

Yürüyüşe katılan ve rahatsızlanan Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey'in partililer tarafından dinlenmesi için AK Parti il binasına götürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski İçişleri Bakanı Güler - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement