Eski İstihbarat Daire Başkan Yarcımcısı Firari Coşgun Çakar'ın Evi Arandı - Son Dakika
Güncel

Eski İstihbarat Daire Başkan Yarcımcısı Firari Coşgun Çakar'ın Evi Arandı

Eski İstihbarat Daire Başkan Yarcımcısı Firari Coşgun Çakar\'ın Evi Arandı

ANKARA Valiliği, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkan Yarcımcısı firari Coşgun Çakar'a ait evde arama yapıldığını açıkladı.

20.04.2017 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA Valiliği, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkan Yarcımcısı firari Coşgun Çakar'a  ait evde  arama yapıldığını açıkladı. Arama sonucu ele geçirilen malzemelerin paylaşıldığı açıklamada  şöyle denildi: " Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkan Yardımcısı iken firar eden ve FETÖ/PDY örgüt üyeliği suçlamasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın çeşitli soruşturma dosyalarında adı şüpheli olarak geçen Coşgun ÇAKAR'a ait, Sincan İlçesi Temelli Beldesinde bulunan yarı metruk bir villada yapılan aramada, görev yaptığı birimden yasadışı yollarla dışarı çıkarıldığı tahmin edilen, 'Böcek' olarak adlandırılan dinleme cihazı, ses kayıt cihazları ve bu cihazlara ait malzemeler, kutu içerisinde vericisi bulunmayan alıcı, 28 adet farklı marka ve modellerde masa telefonu, İçerisinde mini kaset bulunan çağrı kayıt cihazı ve SİM kart, hard diskler, flash bellekler, data banklar, çeşitli marka ve modellerde cep telefonları, ses almaya yarayan alıcı/verici özellikli el yapımı devre, video kasetleri, 19 adet teyp kaseti, fotoğraf makinaları, data kasetleri, disketler, film negatifleri, 2 Kutu MKE ibareli (100 adet) tabanca fişeği, şifre bilgileri de bulunan 6 adet Fetullah Gülen ve 1 adet Proxımıty ibareli CD, 1 adet telesekreter kayıt cihazı,1 adet alt kısmı olmayan telsiz telefon,1 adet el telsizi, kalem şeklinde USB, içeriği ve İMEİ numaraları detaylı kamera çekimleri ile tespit edilen çeşitli marka ve renkte toplam 76 adet cep telefonu, 1 adet poşet içerisinde haznesi boş şarjör, fax cihazı, dizüstü bilgisayar elde edilmiştir."

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski İstihbarat Daire Başkan Yarcımcısı Firari Coşgun Çakar'ın Evi Arandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement