Eski Koca Dehşeti! Sokak Ortasında Defalarca Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Eski Koca Dehşeti! Sokak Ortasında Defalarca Bıçaklayarak Öldürdü

İstanbul Pendik'te 35 yaşındaki Çiğdem Koç, 10 yıl önce boşandığı eski kocası tarafından sokak ortasında defalarca kez bıçaklanarak öldürüldü.

11.10.2016 18:59  Güncelleme: 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Pendik'te 35 yaşındaki Çiğdem Koç, 10 yıl önce boşandığı eski eşi tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Çevredekiler tarafından linç edilmek istenen saldırganı öfkeli kalabalığın elinden polis kurtardı. Dehşet dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

BIÇAKLA SALDIRDI

Olay saat 10.00 sıralarında Pendik'te meydana geldi. 35 yaşındaki Çiğdem Koç, eski eşinden olan çocuklarına kargoyla bilgisayar göndermek için postaneye doğru yürüyordu. Bu sırada arkasından yaklaşan ve 10 yıl önce boşandığı eski eşi Mustafa Kara elindeki bıçakla kadına saldırdı.

POLİSE HABER VERDİ

Bıçağı defalarca saplayan Kara daha sonra hızla olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kadının durumunun ağır olduğunu fark eden bir esnaf özel bir araçla hastaneye götürdü.

25 BIÇAK YARASI

25 bıçak yarası olan 2 çocuk annesi Koç hemen ameliyata alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

VATANDAŞLAR ZANLIYI LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Çevredeki vatandaşlar ve esnaf olaydan sonra kaçmaya çalışan eski koca Mustafa Kara'yı kovalamaya başladı. Bir dükkana giren saldırganı vatandaşlar darp etti. Saldırganı linç edilmekten olay yerine gelen polis ekipleri kurtardı. Yakalanan saldırgan gözaltına alınarak Pendik Asayiş Büro Amirliğine teslim edildi.


Eski Koca Dehşeti! Sokak Ortasında Defalarca Bıçaklayarak Öldürdü

Son Dakika 3.Sayfa Eski Koca Dehşeti! Sokak Ortasında Defalarca Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement