Eski Kocadan Bıçaklı Ölüm Pususu - Son Dakika
Güncel

Eski Kocadan Bıçaklı Ölüm Pususu

Eski Kocadan Bıçaklı Ölüm Pususu

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 3 yıl önce boşandığı eşi Sevinç Tanyel'in evinin önünde araç lastiklerini kestikten sonra bekleyen Y.Z.Y., araca binen eski eşini bıçakladı.

11.08.2015 18:10  Güncelleme: 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 3 yıl önce boşandığı eşi Sevinç Tanyel'in otomobil lastiklerini kesen Y.Z.Y., eski eşini önce otomobilin içinde sonra sokağın ortasında defalarca bıçakladı.

OTOMOBİL LASTİKLERİNİ BIÇAKLA KESİP PUSU KURDU

Olay, saat 16.00 sıralarında, Örnekköy semti Coşkun Şahin Sokak Sever Sitesi önünde meydana geldi. Eski eşi Sevinç Tanyel'in (31) oturduğu site önüne gelen Y.Z.Y., eski eşinin kullandığı 35 AV 6843 plakalı otomobilin lastiklerini yanında getirdiği bıçakla kesti. Daha sonra bir yerde saklanarak eşinin çıkmasını bekledi.

BOĞUŞTUĞU ESKİ EŞİNİ BIÇAKLADI

Bir süre sonra Sevinç Tanyel apartmandan çıkıp aracına bindi. Araca biner binmez Y.Z.Y. de araca binip, Tanyel ile tartışmaya başladı. Buradaki tartışma daha sonra boğuşmaya döndü. Saldırgan Y.Z.Y., eski eşini bıçakladı.

ESKİ EŞİNİN ELİNDEN KAÇAMADI

Sevinç Tanyel eski eşinin elinden kurtularak araçtan çıkıp kaçmaya başladı. Tanyel'in arkasından gelen Y.Z.Y., yaralı eski eşini apartman duvarında yakalayıp tekrar bıçaklamaya çalıştı. İkinci defa eski eşinin elinden kurtulan Sevinç Tanyel, koşmaya başladı ancak saldırgan, Tanyel'in peşini bırakmayıp 3'üncü defa tekrar yakalayıp 2 çocuğunun annesini bıçakladı.

SALDIRGAN KOCA KENDİSİNİ DE BIÇAKLADI

Boğuşma sırasında Y.Z.Y. de bıçaklandı. Sesler üzerine dışarı çıkanlar kanlar içerisinde iki kişiyi görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Sevinç Tanyel'i ambulans ile Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, diğer yaralı Y.Z.Y.'yi Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı.

9 YERİNDEN BIÇAKLANAN KADIN YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Hastanede kalbi duran Sevinç Tanyel'i doktorlar büyük uğraşlar sonrası kalbini tekrar çalıştırarak hayata döndürdü. İlk belirlemelere göre genç kadının 9 yerinden bıçaklandığı belirlendi. Sevinç Tanyel'in yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

MÜZİKHOLDE SES SANATÇISI OLARAK ÇALIŞTIĞI İÇİN SALDIRMIŞ

Eski eşine pusu kurup öldürmeye çalışırken boğuşma sırasında yaralanan Y.Z.Y.'nin de hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. İddiaya göre, Y.Z.Y.'nin eski eşinin bir müzikholde ses sanatçısı olarak çalışmasını istemediği, bu yüzden olayı gerçekleştirdiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Kocadan Bıçaklı Ölüm Pususu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • duygu: resimde ne olsugu bellide neyse ben genede susayim 20 19 Yanıtla
  • ofli hanim aga: Fahiseligin turku, kurdu mu var .guya milleti birbirine dusurecen hadi ordan..... 20 6 Yanıtla
  • Fulyan: Bir turk kadını kocası icin namusunu taşımaz kendi icin ama adam yanlış yapmış 3 yıldır ayrımiş deymezdi ben de bir bayanım hani o bayan diyorya bende aldatiyom şimdi birşey diyecem ama iyi halt ediyon pislik 7 16 Yanıtla
  • Hicabi: Allah yardım etsin şu müzikholler kapanır inşallah 17 2 Yanıtla
  • ferit.: adam hakli.tapulu mali.3yıl önce boşanmiş mal sahibine sormadan gitmiş barda calismis hic olacak seymi..mal sahibide malını bıcaklamis. 2 16 Yanıtla
  • Aaa: Kocasından boşanıp ben özgür diyen kadınların çoğu kendini satıyor 4 13 Yanıtla
  • adm: bunun ucunda namus olayı var kadının tipine bakınca ne olduğu anlaşılıyor böyle adamlara ihtiyaç varki aldatma çoğalmasın 1 13 Yanıtla
  • Zaza23: Ne şerefsiz insanlar var. 10 4 Yanıtla
  • efekarli: Boyle itleri gebermiycen yarasina tuz basip iskence ettirecen kariya kizavocuga gucleri yeter bunlarin kani bozuk 8 1 Yanıtla
  • NETENYAHU: Oh oh oh kendisini de ne güzel maskelemiş ajanım. Asena mu hah hah hah! Gel Welat bi kahve içelim bırak bj asena ayaklarını. 4 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement