Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Adıyaman Üniversitesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Adıyaman Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Adıyaman Üniversitesi\'ni Ziyaret Etti

22. Dönem Eskişehir Milletvekili ve Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan ve Besnili İşadamı Avukat Şükrü Kaleağası Adıyaman Üniversitesi’ne nezaket ziyaretinde bulunarak, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ile bir araya geldiler.

22.09.2014 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22. Dönem Eskişehir Milletvekili ve Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan ve Besnili İşadamı Avukat Şükrü Kaleağası Adıyaman Üniversitesi'ne nezaket ziyaretinde bulunarak, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ile bir araya geldiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı'da hazır bulunurken, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Bakan Unakıtan ve İşadamı Kaleağası'na Adıyaman Üniversitesi'nin gelişimi hakkında bilgi verirken karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Bakan Unakıtan ve İşadamı Kaleağası'nın Adıyaman Üniversitesi Onur Defterini imzalamalarının ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Bakan Unakıtan ve İşadamı Kaleağası'na Adıyaman'ı tarihi ve turistik yeri Cendere Köprüsü'nün maketini hediye etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Adıyaman Üniversitesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement