Eski Manken, Estetik Merkezinden Çarşafla Çıktı - Son Dakika
Dünya

Eski Manken, Estetik Merkezinden Çarşafla Çıktı

Gisele Bündchen, Paris'te bir estetik merkezinde göğüslerini toplattı. Eski manken, basına görüntü vermemek için dışarıya her tarafı kapalı çarşafla çıktı.

30.07.2015 14:29  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda top modelliği bıraktığını açıklayan Gisele Bündchen, 15 Temmuz'da Paris'te bir estetik merkezinde göğüslerini toplattı. Basına görüntü vermemek için düşündüğü yöntem ise çarşaf giymekti!

DÜNYANIN EN ÇOK KAZANAN MANKENİYDİ

Dünyanın en çok kazanan top modeliyken geçtiğimiz kış aylarında modelliği bırakan 35 yaşındaki Gisele Bündchen, Paris'te bir estetik merkezinde göğüslerine bir operasyon yaptırdı.

Ancak bunu açık yüreklilikle söylemek yerine basına görüntü vermemek için çarşaf giymeyi tercih etmesi kafalarda soru işareti oluşturdu.

YILLARDIR AYNI KİŞİYLE ÇALIŞIYOR

Gisele'in uzun boyu, şık sandaletleri ve deri sırt çantası ile yıllardır birlikte çalıştığı şoförü onu ele verdi.

Baltayı taşa vurduğunu anlayınca seri adımlarla koşan Bünchen'in bu hareketi The New York Times'da haber oldu.

Eski Manken, Estetik Merkezinden Çarşafla Çıktı

Son Dakika Dünya Eski Manken, Estetik Merkezinden Çarşafla Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • ibo: Çarşaf, dini bir emir değildir, Kuranda da yazmaz!!! Çarşaf, bir şey gizlemek/saklamak icin giyilir! Çarşafın altinda sahte müslümanlar karılarını sakliyorlardi, şimdi "müslüman teröristler" silah, bomba saklıyor, cinsiyetini saklıyor! Manken hanım da kimliğini saklamış! Anormal bir şey yok!!! 9 113 Yanıtla
  • ..: habere bak be . ülkenin konuştuğu şeye bak . körler 8 33 Yanıtla
  • Nihat Uzun: anormal 5 31 Yanıtla
  • Sem: Kim bu yav 1 32 Yanıtla
  • saffet: içeride beyin estetiği yapılmış anlaşılan 7 13 Yanıtla
  • NERDE ÇARŞAF: Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin kadınlarına (bir ihtiyaç için dışarı çıktıkları zaman) dış örtülerini üstlerine almalarını söyle. Onların tanınması ve incitilmemesi için en elverişli olan budur. Allah bağışlayandır, esirgeyendir. 15 2 Yanıtla
  • sdfsadsaf: amaninnn çok önemliydi bu şimdi o kadar şehit varikene ayep edonus daş olcanız daş 14 0 Yanıtla
  • Xxx: En sonunda carsafıda medyaya alet ettiniz yazıklar olsun size 10 1 Yanıtla
  • usta: Arkadaş ben bu ünlü leri anlamıyorum görüntü versen nolur vermesen nolur lan .amaçsızlar. 1 10 Yanıtla
  • 33333333333: gjuuoıııııııııııııuhgbo 1 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu
    11:18 İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu

    İstanbul'un Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerinde yapılan operasyonda, koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnite el konuldu, 1 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen tahnitlerin piyasa değeri ise yaklaşık 75 milyon lira olarak belirlendi.

  • Bodrum'da 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı
    11:16 Bodrum'da 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Botu tarafından yapılan operasyonlarda 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen ise yakalandı. Ayrıca, olaylarda 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

  • Haiti'de Çetelerin Saldırısı Sonucu 12 Kişi Öldü
    11:15 Haiti'de Çetelerin Saldırısı Sonucu 12 Kişi Öldü

    Haiti'nin başkenti Port-au-Prince'te çetelerin saldırısı sonucu bir sokakta 12 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Çeteler, başkentin lüks banliyölerinde evleri yağmalayarak şiddet olaylarını artırmıştı. Başbakanın istifa kararına rağmen şiddet devam ediyor.

  • ICRC Başkanı: Gazze'deki durum tarif edilemeyecek kadar kötü
    11:08 ICRC Başkanı: Gazze'deki durum tarif edilemeyecek kadar kötü

    Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC) Başkanı Mirjana Spoljaric Egger, Gazze'deki durumun tarif edilemeyecek kadar kötü olduğunu belirterek, İsrail'in işgalci devlet olarak Gazze'deki nüfusa hizmet sağlama, bunu yapmaması halinde ise insani yardımların girişine izin verme yükümlülüğü bulunduğunu söyledi. Egger, Gazze'deki insani durumun kötüleştiğini ve özellikle çocukların en çok etkilendiğini ifade etti. ICRC'nin Gazze'de aktif olarak çalıştığını ancak daha fazla insani yardım sağlanması gerektiğini vurgulayan Egger, İsrail'in Gazze'deki Filistin halkına karşı insani hizmet sağlama veya insani yardıma izin verme yükümlülüğü taşıdığını belirtti.

  • Kuzey Gazze'de Kıtlık Alarmı: Nüfusun %100'ü Açlıkla Karşı Karşıya
    11:07 Kuzey Gazze'de Kıtlık Alarmı: Nüfusun %100'ü Açlıkla Karşı Karşıya

    Birleşmiş Milletler'in desteklediği rapor, Gazze'de kıtlığın yaklaştığını ve nüfusun tamamının felaket boyutunda açlıkla karşı karşıya olduğunu belirtti. Gazze'deki 2.2 milyon kişi yeterli gıda bulamazken, kuzeydeki kıtlığın Mart-Mayıs 2024 döneminde başlaması bekleniyor. İsrail, 'açlığı savaş aracı olarak kullanmakla' suçlandı. Rapor, İsrail'in Gazze'yi geniş çapta yok etmesi ve yardımı kısıtlaması nedeniyle kıtlık koşullarının yayılacağını ifade etti.


Advertisement