Eski Milletvekili Eker'den Çözüm Sürecine Destek - Son Dakika
Yerel

Eski Milletvekili Eker'den Çözüm Sürecine Destek

Muş eski milletvekili Zeki Eker, çözüm sürecinin devam etmesi gerektiğini söyledi.

21.04.2014 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş eski milletvekili Zeki Eker, çözüm sürecinin devam etmesi gerektiğini söyledi.

21. dönem Muş eski milletvekili Eker, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çözüm sürecine ağırlık vermesi yönünde çağrıda bulundu.

Eker, "Hepimizden çok Başbakan Erdoğan'ın bu ülkeye borcu var. Hepimizin siyasi geleceğinden çok ülkenin geleceği önemli. Hükümet, geleceğimiz nesillere kavgasız, savaşsız bir ortam bırakmak için yaklaşık 1,5 yıldır devam eden barış sürecini hızlandırmalı ve bu konuya ağırlık vermeli" dedi.

Seçimlerin üzerinden 20 gün geçmesine rağmen halen Ankara'da seçim sonuçlarının tartışıldığını ifade eden Eker, artık seçimin bir kenara bırakılması gerektiğini kaydetti.

Çözüm sürecine ağırlık verilmesi gerektiğini belirten Eker, şunları dile getirdi:

"Ülkemizde ve özellikle Doğu Anadolu Bölgesinde yaşayan halkın gözü kulağı halen barış sürecinde. Bu konuda tedirgin olanlar var. Öncelikle herkes samimi olmalı. Samimiyet olmazsa halkımız güvenini kaybeder. Eskiye bir daha geri dönülmemeli. Bu süreci başarıya ulaştıracak kişi, parti ve ya siyasetçi ödüllendirilmelidir. Bu halk onların heykelini dikecektir. Yıllarca onlara minnettar kalacak ve dua edecektir." - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Milletvekili Eker'den Çözüm Sürecine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement