Eski Milletvekili Kösoğlu ve Aras'ın Vefatı - Son Dakika
Politika

Eski Milletvekili Kösoğlu ve Aras'ın Vefatı

Eski Milletvekili Kösoğlu ve Aras\'ın Vefatı

Meclis'te düzenlenen törene, TBMM Başkanı Çiçek ve MHP Genel Başkanı Bahçeli de katıldı

11.10.2013 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vefat eden Erzurum eski milletvekilleri Nevzat Kösoğlu ile Sebahattin Aras için Meclis'te tören düzenlendi.

Törene, Kösoğlu ve Aras'ın yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Meclis Başkanları Köksal Toptan ve Yıldırım Akbulut, çok sayıda eski bakan ve milletvekili katıldı.

Aras ve Kösoğlu'nun cenazeleri, Kocatepe Camisi'nde kılınacak Cuma namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Sebahattin Aras 14,17 ve 18. Dönem; Nevzat Kösoğlu ise 16. Dönem'de Erzurum'dan milletvekili seçilmişlerdi. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Eski Milletvekili Kösoğlu ve Aras'ın Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun'da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    10:23 Samsun'da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Samsun'da Vali Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen Seçim Güvenliği Toplantısı'nda, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için alınması gereken tedbirler görüşüldü. Samsun'da toplam 3 bin 656 sandıkta 1 milyon 38 bin 91 seçmen oy kullanacak ve 4 bin 634 personel seçimlerin huzur ve güven içinde yapılmasını sağlayacak.

  • AK Parti Karabük Kurmayları Özkan Çetinkaya'ya Destek Verdi
    10:22 AK Parti Karabük Kurmayları Özkan Çetinkaya'ya Destek Verdi

    AK Parti Karabük kurmayları, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya'nın yanında kenetlendi.

  • Hamza Dağ: İzmir'de termik santral yapma düşüncemiz yok
    10:20 Hamza Dağ: İzmir'de termik santral yapma düşüncemiz yok

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir'de termik santral inşa etmek gibi bir düşüncelerinin olmadığını açıkladı. Dağ, İzmir'in doğasına, havasına, suyuna ve yeşiline zarar verecek herhangi bir projenin içinde olmayacaklarını belirtti. Ayrıca, göreve gelir gelmez ağaçlandırma çalışmalarına başlayacaklarını ve her ilçeye 'İzmir Bahçeleri' kuracaklarını ifade etti.

  • CEM Vakfı, AİHM'in kararlarına ilişkin açıklama yapacak
    10:20 CEM Vakfı, AİHM'in kararlarına ilişkin açıklama yapacak

    ANKA HABER AJANSI 29 MART CUMA GÜNDEMİ

  • Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan'dan Mersin'e Projeler
    10:18 Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan'dan Mersin'e Projeler

    Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kente güzel projeler kazandıracaklarını ve acil sorunlara çözüm bulacaklarını belirtti. Soydan, Mersin'in tarihi ve kültürel mirasını öne çıkaracaklarını ve kentin geleceğini değiştirmek için sandığa gidilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Bolvadin'de Huzur ve Güven İçin Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi
    10:17 Bolvadin'de Huzur ve Güven İçin Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi

    Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, 31 Mart Yerel Seçimlerinin güven ve huzur içerisinde geçmesi için yapılan asayiş toplantısında alınan tedbirler değerlendirildi. Kaymakam Taner Bolat başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Kadir Avcı ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Teoman Kaya da katıldı.

  • AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Bergama ve Kınık'ta seçim çalışmalarını sürdürdü
    10:15 AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Bergama ve Kınık'ta seçim çalışmalarını sürdürdü

    AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Bergama ve Kınık'ta seçim çalışmalarını sürdürdü. İnan, Bergama'da esnafı ziyaret ederek Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer için destek istedi. İlçede iftar programına katılan İnan, seçimlerde iyi sonuçlar alacaklarını belirtti. Kınık'ta ise İnan, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'in hizmetlerini övdü ve Kınık'a dair hayallerinin henüz bitmediğini söyledi.

  • Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı
    10:15 Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı

    Tekirdağ il genelinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 44 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde suç ve suç unsurlarına geçit verilmiyor. Ekipler, asayiş suçları başta olmak üzere aranan şahısların yakalanması için geniş çaplı çalışma yaptı. Yakalanan 104 şahıs adliyeye sevk edildi ve 44 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Ankara'da 1130 Aranan Şüpheli Yakalandı
    10:15 Ankara'da 1130 Aranan Şüpheli Yakalandı

    Ankara Valiliği, polis ve jandarmanın operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 1130 kişinin yakalandığını bildirdi. 22-28 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalarda, 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 6, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 14, 5-10 yıl arası hapis cezası olan 41, 5 yıla kadar hapis cezası olan 328 ve ifadeye yönelik aranan 741 kişi gözaltına alındı.

  • CHP İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi
    10:13 CHP İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi

    CHP Havza İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan CHP Samsun Milletvekili Murat Çam, Havza'nın halkçı belediyecilikle hak ettiği hizmetlere kavuşacağını belirtti. Havza Belediye Başkan adayı Ertaş Çoban ise halka ihanet etmeden halkın hakkını arayacağını söyledi. Programa eski milletvekilleri, CHP Samsun İl Başkanı, İlçe Başkanı, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

  • Abbas Gündüz, İmamoğlu'nu hizmet yapmamakla eleştirdi
    10:12 Abbas Gündüz, İmamoğlu'nu hizmet yapmamakla eleştirdi

    15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hizmet yapmadığını ileri sürerek eleştirdi. Gündüz, İmamoğlu'nun sözlerini hatırlatarak 'yetişmedi, yapmadık, hatırlamıyorum' cümlelerini duyduklarını belirtti. Ayrıca Gündüz, İmamoğlu'nun teröristlere selam göndermekte mahir olduğunu ve vatanın bölünmez bütünlüğü için çalışanlara teşekkür etti.

  • AK Parti Merzifon Belediye Başkan Adayı Fatih Sütcü, Merzifon OSB bölgesinde evi olmayan fabrika işçileri ve belediye personeline konut vaadiyle seçim kampanyası yürütüyor
    10:12 AK Parti Merzifon Belediye Başkan Adayı Fatih Sütcü, Merzifon OSB bölgesinde evi olmayan fabrika işçileri ve belediye personeline konut vaadiyle seçim kampanyası yürütüyor

    AK Parti Merzifon Belediye Başkan Adayı Fatih Sütcü, Merzifon OSB bölgesinde evi olmayan fabrika işçileri ve belediye personeline yönelik TOKİ işbirliğiyle konutlar inşa etmeyi vadetti. Sütcü, bu projeyle OSB çalışanlarının yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement