Eski Milletvekili Şevki Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Politika

Eski Milletvekili Şevki Yılmaz Açıklaması

Eski Milletvekili Şevki Yılmaz Açıklaması

Milli Görüş harekatının önde gelen isimlerinden eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Gümüşhane Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Türkiye’nin dünü, bugünü, yarını’ konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

01.10.2015 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Görüş harekatının önde gelen isimlerinden eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Gümüşhane Belediyesi tarafından düzenlenen 'Türkiye'nin dünü, bugünü, yarını' konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferans saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane milletvekili adayları Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş'ın konuşmalarının ardından salonu dolduran vatandaşlara yaklaşık 1,5 saat boyunca seslenen Şevki Yılmaz'ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Konuşmasının başında en büyük partinin "vatan" olduğunu belirterek, ondan daha büyük bir servet olamayacağını kaydeden Yılmaz, Türk milletinin aynı anda 7 milletle maç yapan bir millet olduğunun altını çizerek, "Osmanlının gidişinden sonra herkes ağladı. Eğer Osmanlı olsaydı Hiroşima'ya atom bombası atamazlardı" dedi.

Allah'ın Türkiye'yi sahipsiz bırakmayacağını, kimsenin de Türkiye'yi yenemeyeceğini belirten Yılmaz, "Dünyanın birinci merkezi Mekke, ikinci merkezi de Şırnak'ın Cizre ilçesidir. Nuh tufanının ardından insanlık Cizre'den Nuh Aleyhisselam'dan sonra yayıldı. Selahattin Eyyubi'nin Kürt torunlarıyla, Alparslan'ın Türk torunları bu toprakları birlikte korudu. ABD'yi bile bizim korkumuzdan buldular" diye konuştu.

"MEDENİYETİMİZİ VATİKAN'A, YAZIMIZI YUNANA, KUR'ANI MEZARLARA KURBAN ETTİLER"

Türkiye'de en büyük harbin Allah ve Resulüne karşı yapıldığını iddia ederek Cumhuriyetin kurulduğu ilk yıllarda yaşanan olaylardan ve İstiklal Mahkemelerinin verdiği kararlardan bahseden Yılmaz, "Medeniyetimizi Vatikan'a, yazımızı Yunana, Kur'anı mezarlara kurban ettiler" ifadelerini kullandı.

Bugün Türkiye üzerinde oynanan oyunların ve kavgaların Kasımpaşalı Recep Tayyip Erdoğan kavgası olmadığını, dünyayı Vatikan mı, İstanbul mu yönetecek kavgası olduğunu dile getiren Yılmaz, gelecek nesillere güçlü bir ülke bırakmanın herkesin görevi olduğunun altını çizdi.

Menderes, Erbakan, Özal ve Erdoğan'ın suçlarının aynı olduğunu ifade eden Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) döneminde İstiklal Mahkemeleriyle 100 binin üzerinde İslam Aliminin idam edildiğini belirterek, "CHP'nin Osmanlı'ya yaptığı zulmü Rus Çar'ı Şeyh Şamil'e yapmadı. Allah CHP'yi hiç sevindirmedi. Menderes'i götürdüler Erbakan geldi. Şimdi de Erdoğan var. AK Parti iktidarları döneminde refah seviyesi ve kalkınma arttığı için yaş ortalaması 10 yaş arttı. 60'dan 70'e çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu, Tayyip beye kızma, teşekkür et. Onun sayesinde 13 yıl daha fazla yaşayacaksın" tespitinde bulundu.

Konuşmasında paralel yapıya yönelik ilginç tespitlerde bulunan Yılmaz, "Cemaate buradan sesleniyorum. Aklınızı başınıza alın. Bindiğiniz dalı kesmeyin. Allah'ın dinine savaş açanlara sevap verdinizde bu yasakları kaldıran Tayyip Erdoğan'a ne zaman sevap vereceksiniz? Size verilince sadaka, başka cemaate verilince yolsuzluk oluyor. Camileri ahıra çeviren CHP'nin yanında işiniz ne? Allah'ın kimseye torpili yok. Orhan Sultan'ın rolünü yapmayın" dedi.

"GENÇLER DEDELERİNİZE SORARAK OY VERECEĞİNİZ PARTİYİ BELİRLEYİN"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tabanıyla tavanının da ayrı dünyaların insanları olduğunu belirterek Ana-Sol-M hükümeti dönemindeki uygulamalardan gözleri dolarak bahseden Yılmaz, "Gençler ülkeyi mahkum etmeyin. Dedelerinize sorarak seçimlerde oy vereceğiniz partiyi belirleyin. Çünkü onlar traktörlerini satıp apandist ameliyatı oluyordular. O günlerden bugünlere geldik" diye konuştu.

Türkiye'yi Allah'ın İstanbul'un fethiyle birlikte sigorta ettirdiğini belirten Yılmaz, "Türkiye giderse Kabe gider, Kudüs gider. Türkiye İslam'ın kilit taşıdır. Eskiden vatanımızı okla, şimdi ise oyla koruyoruz. Çok çalışacağız, halkı memnun edeceğiz. 1 Kasım'da Alman Merkel sevinmeyecek, Tel Aviv, Netenyahu, Papa sevinmeyecek. Filistin, Kudüs, Arakan, Doğu Türkistan sevinecek. Osmanlı'nın oğlu Türkiye, mirası devralacak" ifadelerini kullandı.

Yılmaz'a plaket takdimi ile son bulan programa Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayları Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eski Milletvekili Şevki Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement