Eski Milli Futbolcu Çolak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Milli Futbolcu Çolak Açıklaması

Eski Milli Futbolcu Çolak Açıklaması

" Cesare Prandelli'nin Galatasaray teknik direktörlüğü için doğru seçim olmadığını düşünüyorum ama saygı duymamız lazım"

22.07.2014 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski milli futbolculardan Tanju Çolak, "Cesare Prandelli'nin Galatasaray teknik direktörlüğü için doğru seçim olmadığını düşünüyorum ama saygı duymamız lazım" dedi.

Çolak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İtalyan teknik adamın başarısı olmayan, sıradan birisi olduğunu iddia etti.

Prandelli'nin Türk futbolu hakkında fazla bilgi sahibi olmadığını savunan Çolak, "Prandelli geldi kendisini ilk karşılayan Sabri'ydi. İlk yollanan o oldu. Bir kere bu etik değil. Galatasaray'a yakışmıyor. Her ne kadar biz devamlı söylesek de Galatasaray bunu alışkanlık haline getirmiş. Sabri'nin yollanmasının böyle olmaması lazımdı. Cesare Prandelli'nin Galatasaray teknik direktörlüğü için doğru seçim olmadığını düşünüyorum ama saygı duymamız lazım" diye konuştu.

Çolak, yeni sezonda Fenerbahçe'nin yine şampiyon olacağını tahmin ettiğini belirterek "Galatasaray ikinci, Beşiktaş üçüncü olur. Takımların geçen sezon ki futbolcularına, motivasyonuna, takım olma olgusuna baktığımızda Türk futbolunu çok iyi bilen bir Ersun Yanal var. Bunları hesaba kattığımız zaman bir futbol adamı ve Galatasaraylı olarak, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğunu söylemem en doğrusudur" ifadesini kullandı. - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Milli Futbolcu Çolak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement