Eski Milli Futbolcular, Şanlıurfa'da - Son Dakika
Spor

Eski Milli Futbolcular, Şanlıurfa'da

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Futbolcuların Suriye sınırını izlemesi Akçakale Belediye Başkaın Abdulhakim Ayhan'ın konuşması Futbolcuların panelde öğrencilerle buluşması Maçtan detaylar - Milli takım ve diğer 4 büyük takımlarda oynamış eski futbolcular, Şanlıurfasporlu eski futbolcularla gösteri maçı yaptı Milli takım ve 4 büyük kulüpte forma giymiş bazı eski futbolcular, Şanlıurfasporlu eski futbolcularla gösteri maçı yaptı.

07.04.2016 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Futbolcuların Suriye sınırını izlemesi

Akçakale Belediye Başkaın Abdulhakim Ayhan'ın konuşması

Futbolcuların panelde öğrencilerle buluşması

Maçtan detaylar - Milli takım ve diğer 4 büyük takımlarda oynamış eski futbolcular, Şanlıurfasporlu eski futbolcularla gösteri maçı yaptı

Milli takım ve 4 büyük kulüpte forma giymiş bazı eski futbolcular, Şanlıurfasporlu eski futbolcularla gösteri maçı yaptı.

Aralarında Savaş Demiralp, Mustafa Kocabey, Nurettin Yıldız, Benhur Babaoğlu, Hasan Vezir ve Hasan Özer'in de yer aldığı 16 eski futbolcu, Akçakale Belediyesinin davetlisi olarak ilçeye geldi.

Akçakale'yi gezen futbolcular, daha sonra öğretmenevinde, "Sporun gücü" adlı panelde öğrencilere bir araya geldi.

Eski milli futbolcular daha sonra Şanlıurfasporlu eski futbolcular ile Akçakale İlçe Stadı'nda bir gösteri maçı yaptı. Karşılaşmayı milli oyuncular 4-1 kazandı.

Organizasyona ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, efsane oyuncuları ilçede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Suriye'de 5 yıldır süren savaşın Akçakale'yi de etkilediğini aktaran Ayhan, şöyle konuştu:

"İlçe olarak savaşta değiliz ama savaşı yaşıyoruz. Savaşın bizde bıraktığı izler daha duruyor ancak milli oyuncularımız ilçeye gelerek gençlerimize savaşın acılarını unutturmaya çalıştı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca Şanlıurfa'da terör olayları yok ve ilimizin terörle anılmasından rahatsızlık duyuyoruz. İlimiz ve ilçemiz devletini seven, sayan yerlerdir. İnşallah eski şöhretli oyuncular gittikleri yerlerde burada terör olmadığını anlatırlar."

Ayhan maçın ardından futbolculara çeşitli yöresel hediyeler verdi.

Maçı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat'ın yanı sıra vatandaşlar izledi.

Eski Milli Futbolcular, Şanlıurfa\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eski Milli Futbolcular, Şanlıurfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement