Eski Park Alanları Revize Edilirken Yeni Park Alanları da Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Eski Park Alanları Revize Edilirken Yeni Park Alanları da Açılıyor

Eski Park Alanları Revize Edilirken Yeni Park Alanları da Açılıyor

Bahar ve yaz ayları döneminde çocukların ilgi odağı parkların sayısının 70’e çıktığını belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çocukların rahat olabilmesi için gereken bütün sosyal ortamların sunulacağını söyledi.

17.10.2016 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahar ve yaz ayları döneminde çocukların ilgi odağı parkların sayısının 70'e çıktığını belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çocukların rahat olabilmesi için gereken bütün sosyal ortamların sunulacağını söyledi.

Belediye Başkanı Bahçeci, "Biz göreve geldiğimizde bazı parklarımız çok bakımsız kalmıştı ve çok sayıda eksiği vardı, adeta yeniden yaptık, 16 parkımızı revize ettik, 50 yeni park ve ağaçlandırma alanı yaptık."dedi.

Türk kültürünün gelişmesi adına açılan Masal Parkında çocukların kendi hayal kahramanlarını tanıması ve hikayelerini bilmesi için açılan Masal Parkı'nın ilgi odağını bildiren Belediye Başkanı Bahçeci, "Vatandaşımız özellikle bahar ve yaz mevsiminde parklarda daha çok vakit geçiriyor, fitness aletlerimiz, çocuk oyun alanlarımız, spor sahalarımız, kamelyalarımız, şelalelerimiz ile parklarımıza sadece Kırşehirliler değil dışarıdan gelen vatandaşlarımızda ilgi gösteriyor. Önümüzdeki yıl Güzler Evcil Hayvan Parkı, Tabiat Parkı ve Şelale Park hizmete girecek. Bunların yanında yeni park alanı oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Dönemimiz bittiğinde Kırşehir'deki kişi başına düşen yeşil alan on kat daha artmış olacak. Hemşerilerimiz en iyisine layık Kendilerinden tek isteğim mahallelerimizdeki parklardan herkesin en iyi şekilde faydalanması için Parklarımızı temiz tutalım." diye konuştu.

Sosyal gelişim alanlarının arttırılması çalışmaları Kırşehir'de aralıksız devam ediyor. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Park Alanları Revize Edilirken Yeni Park Alanları da Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement