Eski Takım Arkadaşından Kartal'a Ağır Eleştiri - Son Dakika
Spor

Eski Takım Arkadaşından Kartal'a Ağır Eleştiri

Eski Takım Arkadaşından Kartal\'a Ağır Eleştiri

İlker Yağcıoğlu, takım içindeki çekişmelerin "otorite boşluğundan" doğmuş olabileceğine işaret etti.

26.09.2014 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-lacivertli takımda Moussa Sow ve Diego Ribas ile başlayıp kaptan Emre ve Emenike ile devam eden çekişmeler, 4. yıldıza şartlanan camiada endişeyle izleniyor. Futbolcular arasında maç içinde herkesin gözü önünde yaşanan bu kavgalar, "İsmail Kartal ağırlığını yeterince futbolculara hissettiremiyor mu acaba?" sorusunu da gündeme de getirmiyor değil...

"Tartışmaların hırsla alakası yok"

Fenerbahçe'de takım içinde yaşanan kavgalar şimdilik tatlıya bağlanmış gibi görünürken, kulübü, takımı ve teknik kadroyu çok iyi tanıyan Takvim gazetesinin usta yorumcusu İlker Yağcıoğlu, durum tespitinde bulundu. Yıllarca sarı-lacivertli formayı terleten Yağcıoğlu, Radyospor'a verdiği demeçte, "Bu tartışmalar söylendiği gibi fazla hırstan kaynaklanmıyor. Orada başka bir sorun var" dedi. Yağcıoğlu, "İsmail Kartal önceden 'ağabey' pozisyonundaydı. Oradan teknik direktörlüğe geçmek zordur. Karar mekanizması olması gerekir. Oyuncular çok akıllıdır. İsmail'in hocalığını onlara kabul ettirmesi gerekir. 'Patron benim' demesi, duruma el koyması gerekir. Bunu sağlarsa sıkıntı yaşamaz" diye konuştu.

"Dördüncü yıldız abartılıyor"

İlker Yağcıoğlu, F.Bahçe ve G. Saray arasındaki 4. yıldız yarışına da değinerek, "Çıkan sorunlar biraz da bundan kaynaklanıyor. 4. yıldız işi çok abartıldı. Bence futbolumuzu çok kötü yerlere götürüyor. Avrupa'da yıldız yarışına girin, o zaman şapka çıkartayım. 4. yıldızı kimin aldığının hiç bir önemi yok ki. 4. yıldızı düşünen oyuncuları Fatih hoca milli takımda nasıl motive edecek" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Eski Takım Arkadaşından Kartal'a Ağır Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement