Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Ülkemizi nasıl küresel bir güç haline getiririzin derdindeyiz" dedi.

27.05.2015 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Ülkemizi nasıl küresel bir güç haline getiririzin derdindeyiz" dedi.

Elvan, seçim çalışmaları kapsamında Demre, Finike ilçelerinde vatandaşlar ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Elvan, Demre ilçesinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu, hiçbir zaman hükümdar olmadıklarını ifade etti. Her daim vatandaşın hizmetkarı olduklarını belirten Elvan, şöyle devam etti:

"AK Parti'yi diğer partilerle karıştırmamak gerekiyor. Biz bir proje partisiyiz. Bu ülkeyi kalkındırmanın derdindeyiz. Ülkemizi nasıl küresel bir güç haline getiririzin derdindeyiz. AK Parti 12 yıllık iktidarlığı sürecinde dünyanın en büyük projelerine imza attı. 150 yıllık rüya Marmaray'ı gerçekleştirdik. Osmanlı döneminde Abdülhamid'in hayaliydi. Ey milliyetçiyim diyen kardeşlerim neredeydiniz? Bakın Abdülhamid'in, Osmanlı'nın hayalini gerçekleştirdik. Siz ne yaptınız? Gerçek milliyetçi işverendir, AŞ verendir, bu ülkede taş üstüne taş koyandır. Öyle milliyetçilik lafla falan olmaz."

AK Parti'nin engelli, dul, gelir durumu düşük olan vatandaşlara destek çıktığını dile getiren Elvan, şunları kaydetti:

"Bir çocuk sahibi olan kardeşimize 300 lira veriyoruz. 2 çocuk sahibiyse 400, 3 çocuk sahibiyse 600 lira veriyoruz. Niçin veriyoruz biliyor musunuz? Neslimizin devamı için veriyoruz. Daha genç ve daha dinamik bir ülke olmak zorundayız. AK Parti olarak geceli gündüzlü çalışıyoruz. Onlarca projeyi hayata geçirdik."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement