Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Türkiye'de istikrar devam ettiği müddetçe, hangi sorun varsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de teker teker çözeceğiz" dedi.

31.05.2015 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, " Türkiye'de istikrar devam ettiği müddetçe, hangi sorun varsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de teker teker çözeceğiz" dedi.

Elvan, seçim çalışmaları kapsamında, Kepez ilçesi Meşe Kapısı'nda düzenlenen Amasya Merzifonlular Şenliği ve Burdurlular Pilav Günü etkinliğine katıldı. Elvan, daha sonra Kepez Düzlerçamı mesire alanındaki Artvinliler Şenliği, Döşemealtı piknik alanındaki Elazığlılar Peynir-Ekmek Şenliği ve Bitlisliler Geleneksel Şenliği'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkiye'nin ne kadar önemli meselesi varsa hepsini teker teker çözdüklerini ifade eden Elvan, "Yeter ki Türkiye'de istikrar devam etsin. 8 Haziran sabahı Türkiye bir kargaşa ortamına itilmesin. Türkiye'de istikrar devam ettiği müddetçe, hangi sorun varsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de teker teker çözeceğiz" diye konuştu.

Bir vatandaşın taşeron işçilerin durumlarını sorması üzerine Elvan, buna yönelik bir yasanın çıkarıldığını ve asıl iş ile yardımcı işlerin ayrıldığını kaydetti. Asıl iş grubunda olanların hepsinin sorununun çözüldüğünü ve kamuya geçeceklerini aktaran Elvan, "Yardımcı iş statüsünde olanları ise mevcut işlerinde çalışmaya devam edecek. Karayollarında çalışanlar asıl iş grubunda olmaları nedeniyle onlar kamuya alındı" açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement