Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım Açıklaması

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, "Hain teröristler şunu iyi bilmeli ki, bu ülkenin birliği için, bu milletin kardeşliği için, bu vatanın bütünlüğü için, bu ay-yıldızlı bayrağın daima en yüksekte dalgalanması için hepimiz şehit olmaya hazırız" dedi.

01.10.2015 21:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, "Hain teröristler şunu iyi bilmeli ki, bu ülkenin birliği için, bu milletin kardeşliği için, bu vatanın bütünlüğü için, bu ay-yıldızlı bayrağın daima en yüksekte dalgalanması için hepimiz şehit olmaya hazırız" dedi.

Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Narlıdere'deki huzurevinde düzenlenen programa katılan Yıldırım, her yaşın ayrı güzelliği bulunduğunu belirterek, yaşlılığı dağa tırmanmaya benzettiğini, zirveye çıkıldığında yorgun düşüldüğünü, ancak görüş açısının da o kadar genişlediğini kaydetti.

"Verdiğiniz oylar siyasiler tarafından iyi değerlendirilemedi"

Yıldırım, 1 Kasım'da yapılacak genel seçime değinerek, "Şimdi diyeceksiniz ki 'bu seçim nereden çıktı? Daha 7 Haziran'da seçim oldu.' Bunun için kusura bakmayın, keşke böyle bir seçim yapma ihtiyacı olmasaydı. Fakat ne yazık ki o seçimde sizin verdiğiniz oylar siyasiler tarafından iyi değerlendirilemedi, bir hükümet kurulamadı, tekrar seçime gidildi. Kardeşiniz olarak şunu söylemem gerekiyor, bu seçim alelade bir seçim değil, bu seçim Türkiye'nin geleceğinin seçimidir. Türkiye'yi teslim edeceğimiz evlatlarımızın seçimidir" diye konuştu.

Bugün 4 şehit olduğunu, onlardan birinin evinin de İzmir'de bulunduğunu ifade eden Yıldırım, şöyle devam etti:

"Şehitlerimiz canımızı yakıyor. Fakat hain teröristler şunu iyi bilmeli ki, bu ülkenin birliği için, bu milletin kardeşliği için, bu vatanın bütünlüğü için, bu ay-yıldızlı bayrağın daima en yüksekte dalgalanması için hepimiz şehit olmaya hazırız. Atalarımız, ecdadımız nasıl bu vatanı bize canları pahasına teslim ettiyse, biz de gözümüz gibi bakacağız, torunlarımıza aynen teslim edeceğiz. Hiç kimse heveslenmesin, hiç kimse bu milletin gücünü sınamaya kalkmasın. Bunu yapan herkes misliyle dersini alacak, karşılığını alacak. Önümüzdeki seçim Türkiye'nin karar günüdür, unutmayalım ki bu seçim sen, ben, o, bu seçimi değil, asıl mesele siyaset üstü bir meseledir. Mesele kısaca memleket meselesidir."

Yıldırım, Türkiye'de 2006 yılına kadar engelli ve yaşlı vatandaşlar için kanun olmadığını dile getirerek, "Bunların kanunları çıkarıldı. Bugün 1 yılda, Allah'a şükür devletimiz büyük, 23 katrilyon lira yaşlılarımıza, engellilerimize devlet kaynak ayırıyor. Büyük devlet budur. 2002'de sadece 3 milyar liraydı bu. Eğer Türkiye güçlü olursa, büyük olursa sadece vatandaşına, milletine, refahına katkı sağlamaz bölgede yaşanan olaylara da savaşlara da gereken ikazı yapar. Bölgedeki masum, mazlum insanların hakkını da en iyi şekilde korur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement