Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, tarihin 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'ni asla unutmayacağını ve demokrasi tarihinin bu seçimleri altın harflerle yazacağını söyledi.

07.11.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, tarihin 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'ni asla unutmayacağını ve demokrasi tarihinin bu seçimleri altın harflerle yazacağını söyledi.

Elvan, AK Parti'nin Çamlıyayla ve Tarsus ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, seçimde verdikleri destekten dolayı partililere teşekkür etti.

Daha sonra partisinin Mersin İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Lütfi Elvan, seçim öncesi gece gündüz demeden fedakarca çalıştıklarını ifade etti.

Tüm Mersin halkına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Elvan, şöyle konuştu:

"İster oy versin, ister vermesin biz tüm hemşehrilerimize kucak açtık, kucak açmaya da devam edeceğiz. Ben inanıyorum yarın o kardeşlerimiz de bizimle birlikte olacaklar. Sizler gerçekten Türkiye üzerinde oyunların oynandığı, Türkiye'nin bir kargaşa ortamına itilmek istendiği, istikrarsız bir ortamın yaratılmak istendiği dönemde Türkiye'ye sahip çıktınız. Milletimize, Mersin'e sahip çıktınız. 1 Kasım seçimlerini tarih asla unutmayacaktır. Demokrasi tarihimiz 1 Kasım seçimlerini altın harflerle yazacaktır."

Seçim öncesi "AK Parti'nin sonu geliyor, CHP ile HDP'nin koalisyon yapmasını istiyoruz" denildiğini belirten Lütfi Elvan, "Tüm propagandaları bunun üzerine inşa ettiler ama milletimiz öyle bir tokat vurdu ki o karanlık odaklar nereden geldiklerini şaşırdılar. İşte bu Türkiye'nin gücüdür. Bu seçimin zaferi, Türk milletinin zaferidir. Türkiye kazanmıştır, Mersin kazanmıştır" dedi.

"4 yıl gece gündüz çalışacağız"

Elvan, 1 Kasım seçimi öncesinde özellikle yabancı basının AK Parti aleyhine kampanya başlattığını, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a saldırdıklarını, ancak netice alamadıklarını belirtti.

"Türkiye'nin nereye geleceğini, neleri başarabileceğini onlara da göstereceğiz" diyen Lütfi Elvan, şöyle devam etti:

"Allah'ın izniyle 2019 yılına kadar hiçbir seçimimiz yok. 4 yıl gece gündüz çalışacağız. Ne için çalışacağız, istikrarımızın, ekonomimizin daha da güçlenmesi, ülkemizdeki huzurun daha da artması ve refahımızın daha da yükselmesi için çalışacağız. Hem Türkiyemiz için çalışacağız hem de Mersinimiz için çalışacağız. Yola çıkarken biz 'Milli irade için yola çıkıyoruz' dedik. Biz, 'Vesayet odaklarının tamamen ortadan kaldırılması için yola çıkıyoruz' dedik. Yine biz, 'Halkımızın hizmetkarı olmak için yola çıkıyoruz' dedik. Biz yola çıkarken şunu da söyledik; 'Tek başına iş başına' dedik. Sizlerin çalışkanlığı, samimiyeti, sizlerin güçlü gece gündüz çalışması sayesinde bugün AK Parti tek başına iş başına geldi."

Elvan, 7 Haziran seçimi sonrasında iç muhasebelerini yaptıklarını, yanlışları ve eksiklikleri konuştuklarını, milletin talepleri doğrultusunda bir beyanname hazırladıklarını ve bunu harfiyen yerine getireceklerini aktardı.

Mersin için de birçok vaatte bulunduklarını da anımsatan Lütfi Elvan, bunların harfiyen yerine getirileceği sözünü de yineledi.

Elvan, bir dahaki yerel seçimlerde Mersin'deki belediyelerin de teker teker AK Parti'ye geçeceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement