Aynı Adamla Evlilik Yapan 2 Kadının Koca Kavgası - Son Dakika
Güncel

Aynı Adamla Evlilik Yapan 2 Kadının Koca Kavgası

Aynı Adamla Evlilik Yapan 2 Kadının Koca Kavgası

İstanbul'da aynı adamla evlilik yapan 2 kadının koca kavgası dava konusu oldu. Mahkemede ifade veren eski eş "Kocam hala beni istiyor" dedi.

01.12.2014 07:43  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da eşinin kendisini aldattığını ve bir çocuk beklediğini öğrenen kadın boşanma davası açıp "Şiddet gördüm" dedi. Cezaevine konan kocanın yeni eşi ile de tartışan kadın kendisini taciz eden eski eşinin yeni eşine "Maksimum gerizekalı" dedi ve bu söz ile başlayan kavga mahkemeye taşındı.

İşte aynı adamla evlenen ve birbirleriyle kavga edip soluğu mahkemede alan iki kadının yaşadıkları:

BOŞANDI VE ŞİKAYETÇİ OLDU

30 yaşındaki Yağmur D.İ., bir süre önce kocası Cesim İ.'nin kendisini Derya Ç. adlı kadınla aldattığını, üstelik Derya Ç.'nin bu ilişkiden hamile kaldığını öne sürerek boşanma davası açtı. Genç kadın, boşanma davasının yanı sıra, kocasının kendisini dövdüğü gerekçesiyle de şikâyetçi oldu. Bunun üzerine koca tutuklanarak cezaevine konuldu ve bu süreçte çift boşandı.

"MAKSİMUM GERİZEKALI"

Ancak iddiaya göre, Cesim İ.'nin cezaevindeyken evlendiği yeni eşi Derya Ç.İ., eski eşe sürekli cep telefonundan taciz mesajları gönderdi. Yağmur D. ise bu mesajlara "Maksimum gerizekâlı" yazarak karşılık verdi. Yeni eşin şikâyeti üzerine, eski eş hakkında hakaret suçlamasıyla dava açıldı.

"KURTULAMADIM BUNLARDAN"

Yağmur D. mahkemede "Bunlardan kurtulamadım. Eski kocam hâlâ beni istiyor. Yeni eşi de kıskandığı için bana sürekli hakaret mesajları atıyor. Yazdıklarım onlara cevaptı" derken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Aynı Adamla Evlilik Yapan 2 Kadının Koca Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • tuhan: ulan böylekofdiden meseleleri haber yapıyosunuz gerizekalı nın maksimum minumumu muolur geri zekalı geri zekalıdır 21 2 Yanıtla
  • Zana doğan: Ben olsam o adamı istemem bırakır uraşmam o benim peşimden koşsun ben deyil kavga hayatta etmem 9 2 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement