Eski Yönetici Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Eski Yönetici Toprağa Verildi

Eski Yönetici Toprağa Verildi

Silahlı Saldırıda Yaşamını Yitiren Balıkesirspor Eski Yöneticisi Ümit Tezcan Toprağa Verildi.

07.12.2010 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Dinkçiler Mahallesi Göçmen Konutları'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Balıkesirspor eski yöneticisi Ümit Rıza Tezcan (45), bugün Zağnospaşa Camii'nde ikindide kılınan cenaze namazından sonra Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Nilüfer Turizm ve Seyahat Firması'nın Balıkesir'deki yazıhanesini işleten Ümit Rıza Tezcan'ın cenaze törenine, Balıkesir eski Belediye Başkanı Sami Gökdeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Özenç ve Argun Atıcı, Balıkesirspor eski başkanlarından Ergün Gür, İdris Ekilmiş, Emin Ermişler ve Kemal Büyükakın ile ağabeyi Yakup Tezcan, oğlu Uğur Tezcan ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Polis ekipleri olay çıkmaması için yoğun güvenlik önlemleri aldı. Sivil polisler cenaze namazı kılan topluluğun arasında bulundu. Ümit Tezcan'ın tabutunun üstüne çok sevdiği Balıkesirspor kaşkolu konduğu gözlendi. Tabutu omuzlar üzerinde taşınan Ümit Tezcan Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Dün akşam saatlerinde Ümit Tezcan'a pompalı tüfekle ateş açıp kaçan şahısların iki otomobil kullandığı ortaya çıktı. Polis, Olaydan sonra Barutçu Deresi yakınlarında terkedilen 10 P 5828 plakalı otomobili ve otomobilin yakınında saldırıda kullanılan pompalı av tüfeğini de buldu. Balıkesir Emniyet Müdürü Ömer Aydın olayla ilgili soruşturmanın derinleştirilerek sürdüğünü, aranan şahısların bulunduğunu, bazı kişilerin de gözaltına alındığını, olayı gerçekleştiren zanlılar, Z.K. (Zekariya Çakmak), Ö.T. (Özer Tice) ve A.H. (Ali Hazar) için ek gözaltı süresi alındığını ve sorgulamanın sürdüğünü belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Eski Yönetici Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement