Eşkinat: "Ne yaparsanız yapın Tekirdağspor'u yıkamayacaksınız!" - Son Dakika
Güncel

Eşkinat: "Ne yaparsanız yapın Tekirdağspor'u yıkamayacaksınız!"

Eşkinat: "Ne yaparsanız yapın Tekirdağspor\'u yıkamayacaksınız!"

Spor Toto 3. Lig 1. Grup 22. Hafta müsabakasında Tekirdağspor Namık Kemal Stadı'nda Altay'ı konuk ederken 60 dakika 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

30.01.2017 14:06  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat maç sonunda açıklamalarda bulunurken Tekirdağspor'a karşı yapılan haksızlıklara tepki gösterdi.

İLK 45 DAKİKADA 1-1 SONA ERDİ

Yeni transferleri ile ligin 2. yarısına hızlı bir başlangıç yapan sarı siyahlılar Altay karşısında da maça hızlı başlarken maçın 29. dakikasında Mehmet Fırat Demir'in orta sahadan aldığı topu sürerek kalecinin yanından meşin yuvarlağı Altay ağlarına bırakması ile 1-0 öne geçti.

Tekirdağspor 1-0 önde olmanın avantajı ile Altay üstünde baskı kurmaya çalışırken 35. dakikada gelişen Altay atağında savunmanın ofsayt gerekçesi ile durduğu pozisyonda topla buluşan İbrahim Akın skora denge getirdi.
Golün hemen ardından tekrar baskı kurmaya çalışan Tekirdağspor'da ikili mücadelede Mehmet Ali Kıran maçın hakemi Mustafa Murat Oğuz tarafından rakibine faul yaptığı gerekçesi ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. 36. dakikada 10 kişi kalan Tekirdağspor, Altay karşısında ilk yarıyı 1-1'lik skor ile kapadı.

TEKİRDAĞSPOR GERİ DÜŞMESİNE RAĞMEN 10 KİŞİ İLE ARADIĞI GOLÜ BULDU

Maçın ikinci yarısında Altay baskısını arttırırken İbrahim Akın'ın pasında Murat Uluç çaprazdan düzgün bir vuruşla 60. dakikada konuk ekibi öne geçiren golü attı.

2-1'lik skor, 1 kişi eksik mücadele ve hakemin Tekirdağspor'dan birçok isme her pozisyonda sarı kart gösterip mücadele azmini kırma çabasına rağmen taraflı kararlarına rağmen taraftarınından gücünü alan sarı siyahlı ekibimiz 78. dakikada Murat Çelik'in golü ile beraberliği yakaladı.

PUANINI 28'E YÜKSELTİP PLAY OFF İÇİN UMUT TAZELEDİ

Kalan dakikalarda iki ekip de galibiyet golünü ararken maç hakemin son düdüğü ile 2-2 sona erdi ve Tekirdağspor maç sonunda aldığı bir puan ile puanını 28'e yükseltti.

EŞKİNAT MAÇ BOYUNCA BİLGİ ALDI

Karacakılavuz dokumalarının dünya pazarına açılması için Bodrum'da değerlendirme toplantısında bulunduğundan dolayı maça katılamaya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, maç boyunca mücadele hakkında bilgi alırken maç sonunda açıklamalarda bulundu.

EŞKİNAT: "NE YAPARSANIZ YAPIN TEKİRDAĞSPOR'U YIKAMAYACAKSINIZ!"

Tekirdağspor'a karşı yapılan haksızlıklara rağmen takımın mücadelesinin gurur verici olduğunu dile getiren Eşkinat kişisel hesabından yaptığı paylaşımda; "Ne yaparsanız yapın Tekirdağsporu yıkamayacaksınız.10 kişiyle Altay'a boyun eğmeyen kardeşlerimle gurur duyuyorum. Bu maya tutacak Volkan Başkan." ifadelerini kullandı.

5 ŞUBATTA ÇORUM DEPLASMANINA GİDECEK

Sarı siyahlı temsilcimiz Tekirdağspor, 23. Hafta maçında 5 Şubat Pazar günü saat 13.30'da 31 puanlı Çorum Belediyespor ile Çorum Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda karşılaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eşkinat: 'Ne yaparsanız yapın Tekirdağspor'u yıkamayacaksınız!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement