Eşkinat: "Tekirdağspor Sadece Bir Maç Kaybetti, Sezonu Değil!" - Son Dakika
Güncel

Eşkinat: "Tekirdağspor Sadece Bir Maç Kaybetti, Sezonu Değil!"

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, şampiyonluk yarışı veren şehrimizin sarı siyahlı takımı Tekirdağspor'un Büyükçekmece Belediyespor ile karşılaşmasını izleyerek destek verdi.

23.02.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağspor'un 2-1 kaybettiği Büyükçekmece Belediyespor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada "Maç öncesinde olduğu kadar bu kaybın ardından da takımımıza inancım tam. Tekirdağspor sadece bir maç kaybetti, sezonu değil! Bu yıl bu takım şampiyonluk ipini göğüsleyecektir" dedi.

MAÇ ÖNCESİ BAŞARILAR DİLEDİ

Namık Kemal Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Başkan Eşkinat'ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da takip ederken maç öncesi Eşkinat soyunma odasına giderek sarı siyahlı futbolculara başarılar diledi.

NAMIK KEMAL STADI'NDA İLK MAĞLUBİYET

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında 58. dakikada Tekirdağspor deneyimli golcüsü Birol Öztürk ile öne geçerken Namık Kemal Stadı tribünlerinde büyük bir coşku yaşandı. Ancak golün hemen ardından konuk ekip iki gol bularak sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

EŞKİNAT: "BU YIL BU TAKIM ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEYECEKTİR"

Tekirdağspor'un 73. Dakikada 10 kişi kaldığı ve kendi sahasında bu sezon ilk mağlubiyetini aldığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; "Tekirdağspor sadece bir maç kaybetti, sezonu değil. Maç öncesinde olduğu kadar bu kaybın ardından da takımımıza inancım tam. Bu yıl bu takım şampiyonluk ipini göğüsleyecektir." dedi.

"BU FUTBOL COŞKUSU BİR MAÇ KAYBETTİK DİYE BİTMESİN"

Sadece Süleymanpaşa'da değil Tekirdağ'ın dört bir yanında yaşayan vatandaşların Tekirdağspor'a sahip çıkmasını isteyen Eşkinat; "Şehrimizde çok güzel bir hava var. Bu futbol coşkusu bir maç kaybettik diye bitmesin. Hatta bunun üzerine daha da fazlasını koyalım. Tekirdağ'ın dört bir yanından vatandaşlarımızı takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Sezon sonunda hep birlikte sevinmek için her maç birlikte olalım." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eşkinat: 'Tekirdağspor Sadece Bir Maç Kaybetti, Sezonu Değil!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement