Eskipazar'da Marka Olma Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Eskipazar'da Marka Olma Çalışmaları

Eskipazar\'da Marka Olma Çalışmaları

Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, "Eskipazar, Türkiye genelinde kendisinden söz ettiren, şehircilik anlamında eksiklerini tamamlamış ve markalar üretmeye başlamış bir şehirdir" dedi.

12.09.2014 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, "Eskipazar, Türkiye genelinde kendisinden söz ettiren, şehircilik anlamında eksiklerini tamamlamış ve markalar üretmeye başlamış bir şehirdir" dedi.

Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskipazar'ın marka bir şehir olması için çalıştıklarını söyledi.

İlçenin kalkınması için büyük projelerin peşinde olduklarını ifade eden Baş, "Eskipazar'ın kalkınması için büyük çabalar harcıyoruz. İlçemizde işsizlik sorununu azaltmak için belediye olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Eskipazar'ın önemli kaynaklarından birisi olan soda üretimi, Eskipazar markasıyla Türkiye'ye ve dünyaya ulaşacak duruma gelmiştir" diye konuştu.

"Akkaya köftemize doyum olmuyor. Bu da bizim yeni bir markamız" diyen Baş, şöyle devam etti:

"Türk mutfağına Akkaya köfteyi kazandırmış bir memleketiz. Üçü bir yerde çorbamız, miyane helvamız var. Eskipazar sarı travertenleriyle beraber altın şehir unvanını almaya adaydır. Eskipazar, Türkiye genelinde kendisinden söz ettiren şehircilik anlamında eksiklerini tamamlamış ve markalar üretmeye başlamış bir şehirdir." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskipazar'da Marka Olma Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement