Eskipazarlılar Günü Başladı - Son Dakika
Yerel

Eskipazarlılar Günü Başladı

Eskipazarlılar Günü Başladı

Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen 'Eskipazarlılar Günü' Ulu Camisinde okunan Mevlit ile başladı.

30.08.2014 18:33  Güncelleme: 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen 'Eskipazarlılar Günü' Ulu Camiinde okunan Mevlid ve ardından Mehter takımı ile yapılan kortej yürüyüşü ile başladı.

KESDER Derneğinin organize ettiği kortej yürüyüşüne Karabük Üniversitesi Rektörü Burhanettin Uysal, Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, TSO başkanı Sedat Namal, KESOB Başkanı Nurettin Tümen, KESDER Derneği Başkanı Ali Kara ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kortej mehter takımı eşliğinde istasyondan başlayıp kent meydanına kadar yürüdü. Heyet daha sonra kent meydanında açılan stantları gezdi.

KESDER Derneği Başkanı Ali Kara, amaçlarının Eskipazarlıları bir araya getirmek ve birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

İki gün sürecek olan etkinliklerin ilk gününde TRT Türk Sanat Müziği sanatçısı Bahadır Özüşen konser verecek. Pazar günü yapılacak etkinlik ise Bolulu Ramazan ile Sevgi Petek'in vereceği konserlerle sona erecek. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskipazarlılar Günü Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement