Eskişehir Ankara'daki Bombalı Terör Saldırısı 4'üncü Ayında Eskişehir'de Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Ankara'daki Bombalı Terör Saldırısı 4'üncü Ayında Eskişehir'de Protesto Edildi

Eskişehir Ankara\'daki Bombalı Terör Saldırısı 4\'üncü Ayında Eskişehir\'de Protesto Edildi

Ankara'daki bombalı terör saldırısı 4'üncü ayında Eskişehir'de protesto edildi Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, (DHA) - ANKARA'da geçen yıl 10 Ekim'de meydana gelen bombalı terör saldırısı, 4'üncü ayında Eskişehir'de yapılan basın açıklamasıyla protesto edildi.

10.02.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki bombalı terör saldırısı 4'üncü ayında Eskişehir'de protesto edildi

Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, (DHA) - ANKARA'da geçen yıl 10 Ekim'de meydana gelen bombalı terör saldırısı, 4'üncü ayında Eskişehir'de yapılan basın açıklamasıyla protesto edildi.

İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda öğle saatlerinde toplanan grup 'Ankara katliamını unutmadık, unutturmayacağız. Katili tanıyoruz. Katliamların hesabını soracağız' yazılı pankart açıp çeşitli sloganlar attı. Grup daha sonra Ankara'daki bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Saygı duruşunun ardından Eskişehir Emek ve Demokrasi Güçleri adına basın açıklamasını Emek Partisi İl Başkanı Hüseyin Öge okudu. Öge, 4 ay önce Türkiye'nin her yerinden binlerce kişinin Ankara'ya barış, özgürlük ve kardeşlik için gittiğini söyleyerek şöyle davam etti:

"Bu ülkede barış, özgürlük ve kardeşlik istemeyen güçler ise pusuya yatmış bekliyorlarmış. Miting için toplanmaya başlandığında ortaya çıkan ve siyasal iktidar tarafından desteklendiği bilinen bu IŞİD üyesi çete mensupları mitingi kana buladılar. Acizlik yapmayacağız, korkup saklanmayacağız. Bedel ödemek gerekiyorsa bedel ödeyerek bu ülkeye barışı, özgürlüğü, adaleti, demokrasiyi ve kardeşliği mutlaka getireceğiz. Bu katliamları yapanları bağımsız yargı önüne çıkarıncaya ve hak etikleri cezaları alıncaya kadar da mücadele etmeye devam edeceğiz."

Yapılan konuşmanın ardından gruptakiler çeşitli sloganlar attıktan sonra dağıldı.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Ankara'daki Bombalı Terör Saldırısı 4'üncü Ayında Eskişehir'de Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement