Eskişehir Basket Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Spor

Eskişehir Basket Galibiyet Peşinde

Eskişehir Basket Galibiyet Peşinde

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket, Mondi Melikşah Üniversitesi deplasmanından galibiyetle dönerek üst sıralarda kalmak istiyor.

12.11.2015 15:22  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son haftalarda oynadığı karşılaşmaları kazanarak galibiyet serisi elde eden Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket, Mondi Melikşah Üniversitesi deplasmanından galibiyetle dönerek üst sıralarda kalmak istiyor.

Son 3 haftada oynadığı karşılaşmaları kazanarak galibiyet serisi elde eden Eskişehir Basket 6 hafta sonunda elde ettiği 4 galibiyetle ligde 6'ncı sırada bulunuyor. Başarılı performansını devam ettirmek isteyen takım, Türkiye Basketbol 1. Ligi 7'nci haftasında, 13 Kasım Cuma günü saat 18.00'de Mondi Melikşah Üniversitesi ile Melikşah Üniversitesi Recep Mamur Spor Salonu'nda karşılacak. Ligin 7'nci sırasında yer alan ekibin kadrosunda geçen sezon Eskişehir Basket forması giyen Bulut Altın da yer alıyor.

"OYUNUMUZU DEPLASMAN GALİBİYETİ İLE SÜSLEMEK İSTİYORUZ"

Kayseri'de oynayacakları maçla ilgili konuşan Eskişehir Basket Genel Menajeri Ege Taşpınar, zor bir deplasmana gideceklerini bildirdi. Mondi Melikşah Üniversitesi takımının kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Taşpınar, "Karşılaşacağımız takımın oyuncuları bu ligde defalarca kez forma giymiş tecrübeli isimler. Sonuçta deplasmanda oynayacağız. Ev sahibi olmanın avantajını kullanmak isteyeceklerdir. Bizim de takım kimyamız her geçen gün oturuyor, oyuncularımız birbirine alışıyor. Oynadığımız son 3 maçı da kazandık. Hepsi bizim için ayrı bir eşikti. Bu adımları birer birer çıktık. Bunu şimdi bir deplasman galibiyeti ile daha süslemek istiyoruz. Bu maç için sert ve disiplini yüksek bir savunma yapmamız gerekiyor. Konsantrasyonumuzu hep en üst seviyede tutup kader anlarında soğukkanlı olmalıyız" dedi.

"ÜST SIRALARDA KALMAK İSTİYORUZ"

Ligde bulundukları konum hakkında da değerlendirmelerde bulunan Eskişehir Basket Genel Menajeri Ege Taşpınar; "Şu an ligde 6'ncı sırada bulunuyoruz. Toplamda 4 galibiyet elde ettik, deplasmanda 1 maç kazandık. Kayseri'de bu galibiyetlere bir yenisini daha eklersek üst sıralarda kalmaya devam edeceğiz. Sezon başında da belirttiğimiz gibi hedefimizi gidebildiğimiz kadar gidip ligi en iyi sıralarda bitirmek. Olaya maç maç bakıyoruz. Umarız bu hafta da bizim için işler yolunda gider" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehir Basket Galibiyet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement